LEKA I NINA PONOVO ZAJEDNO, JEDNOGLASNO REKLI DA! Par uslikan na BITNOJ CEREMONIJI dugo skrivali, prisustvuje i sin
Foto: Damir Dervišagić

niste znali!

LEKA I NINA PONOVO ZAJEDNO, JEDNOGLASNO REKLI DA! Par uslikan na BITNOJ CEREMONIJI dugo skrivali, prisustvuje i sin

Sin Nine Radulović i Branislava Lečića izrastao u očevu kopiju

Objavljeno: 21:26h

Sin Nine Radulović i Branislava Lečića uskoro će proslaviti jedanaesti rođendan, zbog čega u domu atraktivne voditeljke već vlada euforija.

Njen jedinac, koga je dobila u braku sa Branislavom Lečićem izrastao je u preslatkog dečaka, koji je očeva kopija, a sve češće ponosna mama na svom "Instagramu" objavljuje njegove fotografije.

1 / 4 Foto: instagramscreen

Ipak, jedan detalj o svom sinu roditelji do nedavno nisu izneli u javnost. Naime, Lav Lečić krstio se pre nekoliko meseci u Hramu Svetog Save, a tim povodom dobio je kršteno ime. Taj detalj na svom "Instagramu" otkrio je dečakov otac.

- Moj Božji dar - kršten kao Božidar - napisao je Leka.

Mali Lav ujedinio je svoje roditelje koji su zajedno prisustvovali krštenju, a ujedno su se dogovorili i oko drugog, krštenog imena svog sina. Čim su čuli Božidar, jednoglasno su rekli da!

Podsetimo, poznato TV lice Ninu Radulović, nismo videli u zagrljaju muškarca već duže vreme, otkako je okončala vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, a sada je sa osmehom otkrila da se nešto dešava na ljubavnom planu.

Na pitanje da li ima dečka kojeg vešto skriva od očiju javnosti, Nina je stidljivo spustila glavu i nasmejala se.

nina radulović
foto: Instagram prinstcreen

– Ostaću nema na to pitanje, procenite sami – rekla je vidno zračeći pozitivnom energijom, koju imamo samo kada smo zaljubljeni.

Putujući po Srbiji, Nina je otkrila koje je najlepše mesto za fotografisanje u venčanici.

– Nedavno sam posetila jednu malu opštinu koja se zove Mala crnja i postoji mesto Srpska crnja, koje je ustvari selo, tu ima najmlađi dvorac u Srbiji. Skoro je renoviran i otvoren za javnost, ne znam ko će se prvi tamo slikati, neću se skoro venčati – istakla je voditeljka, koja će razmisliti o braku.

– Ne znam, možda i da, možda i ne. Život stvarno piše romane. Dovoljno toga sam shvatila i prošla, ne smem da kažem i ne i da.

Bonus video:

02:11

Nina Radulović progovorila o dešavanjima u privatnom životu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.