TUGA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Upravo saopštene vesti...
Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

otkriveno

TUGA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Upravo saopštene vesti...

Posvećena ćerka oca je smestila u dom, obezbedila mu adekvatnu negu i posećuje ga kad god joj se za to ukaže prilika, ali kao pravi profesionalac.

Objavljeno: 18:52h

Iako je tokom proteklih koncerata, ne želeći da izneveri publiku, Marija zasijala u punom sjaju, svoju tugu vešto je sakrila. Naime, otac Marije Šerifović u lošem je stanju. Zbog narušenog zdravlja lekari su mu čak amputirali i prst na nozi, a pevačica je odlučila da je najbolje da ga smesti u dom u Kragujevcu, kako bi svakoga dana imao adekvatnu zdravstvenu negu.

Dugo vremena otac Marije Šerifović, Rajko, stanovao je u iznajmljenoj kući u Kragujevcu, a njegov stanodavac otkrio je i kada se i zbog čega odselio:

1 / 5 Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

- Rajka znam, kako ne znam. Živeo je ovde kod mene. Više tu ne stanuje. Sad je u domu za stara lica. Ćerka ga je odvela. Jednog dana je samo došla po stvari, stavila u kola sve i odvela ga. Ništa nisam pitao, ne mešam se u tuđe stvari. Kasnije sam saznao da je u domu. Imao je problem sa zdravljem i lekari su mu odsekli prst na jednoj nozi - rekao je za Kurir Rajkov stanodavac.

Posvećena ćerka oca je smestila u dom, obezbedila mu adekvatnu negu i posećuje ga kad god joj se za to ukaže prilika, ali kao pravi profesionalac, ona ne dozvoljava da njene privatne boli niko primeti, i zato njene poslovne obaveze nikada ne trpe.

Rajko Šerifović, Marija Šerifović, Verica Šerifović
foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

Bonus video:

00:37

Marija Šerifović zgrožena Božićnom verzijom Siktera

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.