AVION U KOM SU TIJANA DAPČEVIĆ I JELENA KARLEUŠA PAO U VODU?! Pojavio se SNIMAK, divine reči ODZVANJAJU!
Avion, Foto: Tik tok printscreen/smesnoo.0

HIT NA INTERNETU

AVION U KOM SU TIJANA DAPČEVIĆ I JELENA KARLEUŠA PAO U VODU?! Pojavio se SNIMAK, divine reči ODZVANJAJU!

Tijana se uplašila jer su piloti rekli da imaju problem sa upravljanjem aviona

Objavljeno: 19:26h

Makedonska pevačica smatra da titula modne ikone kod nas pripada pevačici Jeleni Karleuši. Komentarišući njen stajling, imala je samo reči hvale za svoju koleginicu, napominjući da, po njenom mišljenju, ona nikada ne preteruje i ostaje uvek dosledna sebi.

– To je isključivo Jelena Karleuša. Ona je neko ko se razlikuje od svih i ko ima dve uloge. Imamo Jelenu koja je na sceni i Jelenu koja je u kućnoj varijanti, kao majku. Pravi savršenu kombinaciju i od nje, što se mode tiče, može mnogo toga da se nauči. Smatram da ona nikada ne preteruje jer je ona to što jeste. Moda je njena najveća ljubav – ispričala je Tijana u emisiji „DeToxic”.

Pre nego što je uplovila u muzičke i estradne vode, pevačica Tijana Dapčević bavila se manekenstvom, što većina do sada nije znala. Nakon toga ona se oprobala kao radio voditeljka, o čemu je nedavno govorila, a tada su joj mediji ušli pod kožu.

Ubrzo zatim počela je da peva, a baš tih, mladalačkih dana, Tijana se sada prisetila pa je na svom Instagram nalogu objavila fotografije iz tog perioda.

– Ono kad sređuješ ormar pa nađeš prastare fotke – počela je Tijana predstavljajući šta se zapravo nalazi na slikama.

– Na prvoj slici imam jedva 18 godina, tada sam bila manekenka, kao i na drugoj (sa iste revije), treća je sa čuvenog “Makfest” festivala zabavne muzike, tada sam već bila velika i pevala – napisala je Dapčevićeva.

1 / 8 Foto: Marina Lopičić

A sada se pojavio snimak od pre par godina gde su poznate zvezde bile u jednoj emisiji.

Jelena Karleuša i Tijana Dapčević bile su pre nekoliko godina gosti skrivene kamere, a emisiju je tada narod pratio u velikom broju, i ta emisija se izdvajala kao jedna od svima omiljenih.

Jelena i Tijana su se nalazile u avionu, a Karleuša je počela priču o svom snu, kako su one bile u avionu i onda su se srušile u vodu. Dijalog iz aviona gledaoce je doveo do suza.

Tijana se uplašila jer su piloti rekli da imaju problem sa upravljanjem aviona, a Jelena je dobacila:

- Kako smo mi pali u vodi - počela je Jelena.

1 / 4 Foto: Tik tok printscreen/smesnoo.0

- Jelena prestani! Jel' ovde sme da se puši u avionu - presekla je Tijana!

- Pa kako kome - dobacila je Karleuša i prasnula u smeh!

U nastavku je Jelena prepričavala događaj sa skrivene kamere iz aviona, i naglasila kako se ceo put šalila sa Tijanom da će umreti ko zvezde, ali neka kao veća (misleći na sebe), a druga kao manja.

Snimak je ponovo postao viralan na društvenim mrežama.

Bonus video:

00:28

Karleuša pokazala vilu od 2.500.000 €

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.