OVAKAV KOSTIM MOŽE SAMO KARLEUŠA DA NOSI: Tange i MREŽASTE ČARAPE izludele PUBLIKU, a tek VRELI PLES!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

hit

OVAKAV KOSTIM MOŽE SAMO KARLEUŠA DA NOSI: Tange i MREŽASTE ČARAPE izludele PUBLIKU, a tek VRELI PLES!

Prisutne je oduševila nastupom za pamćenje

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša raspametila je sve kostimom na nastupu u Švajcarskoj, a niko nije ostao imun na pevačicine atribute u ovom izdanju.

1 / 6 Foto: Instagram/karleusastar

Jelena je na sebi imala roze top sa ogromnim otvorom na grudima, uz koji je upari rukavice od istog materijala i printa. Dole je nosila duboke čizme, mrežaste čarape i tanga mini kostim, tako da je njen najopasniji atribut raspametio sve.

Karleuša je u provokativnom kostimu sa bebi roze kosom izgledala kao "bezobrazna" superherojka i nema sumnje da je sve razoružala bombastičnim izgledom.

Međutim, to nije sve. Jelena je na bini nevaljalim plesom atmosferu dovela do usijanja i mnogima nije bilo "dobro" kada je zamešala kukovima i treskala zadnjicom.

1 / 4 Foto: Instagram/karleusastar

Prisutne je oduševila nastupom za pamćenje, a njeni pratioci na Instagramu, gde je ovbjavila slike i snimke, "srušili" su mreže komplimentima na pevačicin račun.

"Legendo!", "Odličan stajling, kao superherojka izgledaš", "Nije mi dobro dok ovo gledam", "Boginjo, prezgodna si", "Najjača riba na estradi", "Bomba", "Provokativna i izgleda kao milion dolara", "Nema konkurenciju", "Premoćno", neki su od komentara.

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.