TOŠIĆ IMA NAJJAČU RIBU! Ova žena je sinoć DIGLA RITISAK svojim OBLINAMA: Providno i ČIPKASTO, da čovek POLUDI!
Tošić, Foto: Instagram printscreen/duskotosic

OPA BATO!

TOŠIĆ IMA NAJJAČU RIBU! Ova žena je sinoć DIGLA RITISAK svojim OBLINAMA: Providno i ČIPKASTO, da čovek POLUDI!

Provokacija na nivou!

Objavljeno: 18:25h

Tek što je bio prešao dvadesetu, uspeh Duška Tošića počeo je da se uvećava. Naime, u januaru 2006. godine iz OFK Beograda, gde je proveo četiri godine, prešao je u francuski klub Sošo. Upravo u tom periodu, kada mu je bila 21 godina, otpočeo je romansu sa već veoma popularnom pevačicom.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/duskotosic/karleusastar

- Kad me je prvi put poljubio. Znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog - lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan... A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene - opisala je jednom prilikom Jelena.

Nakon dve godine zabavljanja zaljubljeni par obelodanio je vest da će se venčati tačno na dan godišnjice svoje veze, 28. juna.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 13 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/Jelena Karleusa

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno "Da", bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Za jednu ženu u drugom stanju planiranje najvažnijeg dana u životu bio je izuzetno zahtevan i dramatičan poduhvat, jer hormoni čine svoje, a spisak obaveza je prilično dugačak. Ipak, Jelena, za koju gotovo ništa nije nemoguće, želela je tog dana bajku, u koju je uložila i poslednji atom snage.

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki - govorila je tada.

Imaju i dve ćerke, a sada sa sigurnošću možemo da kažemo da Duško ima najjaču ribu u Srbiji!

Pop zvezda Jelena Karleuša provokativnim fotografijama i snimkom, u izdanju "zakopčanom" do grla, raspalila je maštu mnogima.

Karleuša je pozirala u belom kombinezonu, od providne čipke, tako da se jasno videlo da li ispod nosi veš, a ovog puta jeste, i to gaćice i brus u beloj boji.

1 / 7 Foto: Instagram/karleusastar

Provokativni kombinezon pratio je liniju Jeleninog tela i istakao njene ubitačne atribute, a kada je okrenula leđa ka kameri, mnogim muškarcima omiljeni deo tela na Jeleni bio je u prvom planu - skriven ispod tkanine, ali dovoljno otkiriven.

Jelena je uz kombinezon uklopila bele cipele sa ogromnom štiklom i torbu u istoj boji, a mnogi se pitaju kako je uspela da stoji i bez problema šeta pred kamerom u tolikim potpeticama.

Karleuša je ponovo oduševila stajlingom i pokazala zašto važi za jednu od najbolje obučenih javnih ličnosti, čak i u svetu, a iako su mnogi navikli na ležernija izdanja sa više kože, ni ovog puta ih nije razočarala.

"Bomba", "Ludilo stajling", "Žena koja može sve da iznese", "Kad vidim cipele meni se manta, a ti tako sigurno hodaš", "Štikle veće od moje budućnosti", "Kakva žena", "Savršena si", "Oduševljavaš iz dana u dan", neki su od komentara.

Bonus video:

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.