PUKLA TIKVA IZMEĐU KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

PUKLA TIKVA IZMEĐU KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA!

Jelena i Duško poslednji put su se pojavili zajedno u javnosti na proslavi njenog rođendana.

Objavljeno:

Jelena Karleuša i Duško Tošić često su znali da iznenade javnost međusobnim otpraćivanjem sa društvene mreže "Instagram", a fudbaler je čak sa svog profila obrisao sve fotografije sa pevačicom.

Duško je prvi put otpratio Jelenu sa Instagrama, da bi potom ona učinila isto. Ubrzo su se ponovo zapratili, međutim pre nekoliko se scenario ponovio.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Jelena Karleuša više se ne nalazi na listi ljudi koje Duško prati na Instagramu, a ni njegov profil nije među onima koje prati pevačica.

Pored toga, Duško je obrisao sve zajedničke fotografije sa Karleušom.

On trenutno na svom profilu ima 275 fotografija, međutim ni na jednoj od njih nije njegova supruga Jelena.

Podsetimo, kada je u januaru ove godine u javnost isplivala Jelenina afera sa Duškovim kolegom Ognjenom Vranješom počela su da kruže šuškanja da je Tošić podneo papire za razvod braka, a pevačica je ove navode demantovala.

Jelena i Duško poslednji put su se pojavili zajedno u javnosti na proslavi njenog rođendana.

Inače, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, pre dva dana je trebalo da u svojstvu građana bude ispitana pevačica Jelena Karleuša povodom njene prijave na Božić, 7. januara, da je suprug fudbaler Duško Tošić bio nasilan prema njoj.

Tužilaštvo je zakazalo saslušanje Karleuše nakon što mu je pristigao izveštaj centra za socijalni rad koji je zatražen dva dana nakon njene prijave, međutim ona se nije pojavila, tako da će joj uskoro biti upućen novi poziv.

Podsetimo, policija je na Božić po prijavi pevačice da je suprug bio nasilan prema njoj, otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Bonus video:

02:38

GDE JE TO DUŠKO TOŠIĆ? Poznati estradni novinar OTKRIO zašto se fudbaler NE OGLAŠAVA povodom NOVE DEVOJKE? (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.