OLIVERA ŽENA NI NALIK DANAŠNJOJ! FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI POKRENULA LAVINU: Evo u šta se Đole zaljubio! (FOTO)
Foto: Stefan Stojanović, Youtube

promena!

OLIVERA ŽENA NI NALIK DANAŠNJOJ! FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI POKRENULA LAVINU: Evo u šta se Đole zaljubio! (FOTO)

Sa godinama nastupila i ogromna promena!

Objavljeno: 09:28h

Olivera i Đole Balašević živeli su jednu od najlepših ljubavnih priča na domaćoj javnoj sceni, a kada su otpočeli svoju ljubav izgledali su potpuno drugačije

Đole Balašević sreo je Oliveru 1979. godine i od tada u njegovo srce uselila se ljubav o kojoj je napisao brojne stihove.

1 / 5 Foto: Printscreen

Srećni, mladi i zaljubljeni bili su, i duhom i stasom do 19. februara 2021. godine, kada je panonski mornar izgubio borbu za živto.

Njegova Olja ostala je sa brojnim sećanjima, i dalje lepa, kao luckasta devojčica iz njegovih stihova. Ipak, kada je upoznala Đoleta, Olivera Savić bila je sušta suprotnost ženi u koju je stasala.

Na početku njihove ljubavi Olja je imala smeđu, kratku kosu i nešto drugačiji stil. Ipak, ono što iznenađuje je da se njene crte lica do danas, gotovo nisu promenile.

Jovana Balašević
foto: Dragana Udovičić

Vanvremenska lepotica Olivera na fotografiji iz mladosti doslovno je odraz u ogledalu svoje najstarije ćerke Jovane, koja je mamina kopija.

FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE OVDE

Podsetimo, godinu posle smrti Đorđa Balaševića, njegova supruga, književnica i profesorka fiskulture Olivera Balašević u velikoj ispovesti za novi broj magazina Glorija otkrila je da ne prođe dan a da ne pusti suzu prisećajući se života uz njegovu ljubav, brižnost i duhovitost.

‒ Trenuci provedeni sa njim su zapravo decenije... Trenuci bez njega su okean tišine i teško da ih možemo preimenovati! Ali i sa „Titanika“ ima preživelih, a kako ne bi bilo sa „Bele lađe“ Panonskog mornara, mog Đorđa?! Naša deca i ja hrabro smo prihvatili neminovnost. Ne prođe dan a da se ne pusti suza, onako dečje kroz smeh, prisećajući se života i odrastanja uz njegovu ljubav, brižnost, duhovitost...

Olivera Balašević
foto: Printscreen

Na pitanje ima li utisak koliko Đorđe nedostaje i „balaševićevcima“, koji vreme dele na pre i posle njega, Olivera odgovara:

‒ Svoju prvu LP ploču Đole je nazvao „Mojoj mami umesto maturske slike u izlogu“, sa dubokim žaljenjem jer roditeljima nije priuštio tu sliku... Mnogo godina kasnije „iskupio se“ tako što je unukama „priuštio“ stranice u nekim od školskih čitanki, u koje je ušetao onako u patikama, šeretski, sa rukama u džepovima. Fondacija Balašević će se za takve stvari zalagati i u budućnosti.

Bonus video:

02:56

OLIVERA BALAŠEVIĆ O NENAKNADIVOM GUBITKU: BORIMO SE TEŠKO, ALI HRABRO! Ponosna sam na svoju decu kako se nose sa bolom

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.