MEDIJI SU BRUJALI DA JE MAJA BILA KAMEN SPOTICANJA U NJEGOVOM BRAKU: Ko je FUDBALER koji joj tada SLOMIO SRCE?
Foto: Instagram/maja_manojlovich

niste znali!

MEDIJI SU BRUJALI DA JE MAJA BILA KAMEN SPOTICANJA U NJEGOVOM BRAKU: Ko je FUDBALER koji joj tada SLOMIO SRCE?

Bila je glavna tema domaćih medija!

Objavljeno:

Afera Maje Manojlović 2015. godine bila je glavna tema domaćih medija. Voditeljka je negovala svoju vezu sa poznatim fudbalerom, dok se u medijima pisalo da je ona bila kamen spoticanja u njegovom braku.

Kada je 2015. godine, nakon gotovo dve decenije braka sa Vesnom, Savo Milošević okončao svoj brak, a ubrzo zatim uplovio u vezu sa voditeljkom Majom Manojlović, domaći mediji pisali su samo o njima.

Napisi da je Savo Vesnu ostavio zbog Maje bili su svakodnevnica ovog para, a onda se fudbalska zvezda oglasila i svima stavila do znanja kako zapravo stvari stoje:

- Emotivni deo braka nije funkcionisao i zbog toga smo Vesna i ja odlučili da se razvedemo. Svi naslovi u novinama su izmišljotine, jer sam Vesni odmah rekao za Maju, a najbitnije mi je da ništa od toga ne povredi moju decu - rekao je Savo tada za domaće medije.

Maja Manojlović
foto: News1

Afera Maje Manojvlović tako je okončana, jer je fudbaler objasnio da je na brak tačku stavio u dogovoru sa suprugom, a ne zbog nekog trećeg.

Fudbalska legenda tada je otkrila i čime ga je voditeljka osvojila:

- Maja mi se dopala čim sam je ugledao. Sedeli smo u istom društvu, i kako nisam znao ko je ona, morao sam da se raspitujem i da je tražim na jutjubu - istakao je on.

Ipak, do raskida je došlo nakon svega nekoliko meseci, kada se voditeljka potpuno posvetila sebi i svojoj porodici:

Maja Manojlović
foto: Printskrin Instagram / maja_manojlovich

- Par se razišao prijateljski, razlozi raskida nemaju veze s njihovom ljubavnom pričom, već s privatnim problemima izvan njihove veze. Maja je ovih dana okupirana negom člana porodice koji ima ozbiljan zdravstveni problem. Savo takođe ima mnogo poslovnih i privatnih obaveza, pa je ljubavna romansa pala u drugi plan. Veoma je moguće da će Savo zbog poslovnog angažmana uskoro morati da napusti Srbiju. Nakon ozbiljnog razgovora, njih dvoje su odlučili da se raziđu, a da li će u budućnosti ponovo biti zajedno, to sada niko ne može da zna - rekao je tada izvor blizak paru.

Danas je Maja Manojlović srećno zaljubljena, a u jednom intervjuu za magazin "Hello!" otkrila je da bez sadašnjeg partnera ne može da zamisli svoj dan:

‒ Iskreno? Bez svog partnera. Bez našeg zagrljaja, bez našeg razgovora. Čudno je to, mogu da zamislim dan bez mnogo drugih stvari, bez čaše vode, hrane, ali bez njega – teško.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.