KUKU, RUSE KOSE NIKO NE MILUJE! OVAKO IZGLEDA MILIĆ VUKAŠINOVIĆ BEZ ŠEŠIRA! (FOTO)
Milić Vukašinović, Foto: Zorana Jevtić

kakav šok

KUKU, RUSE KOSE NIKO NE MILUJE! OVAKO IZGLEDA MILIĆ VUKAŠINOVIĆ BEZ ŠEŠIRA! (FOTO)

Podsetimo, nakon burnog života on se otarasio se svih poroka, ali nažalost njegova ćerka nije uspela

Objavljeno:

Roker Milić Vukašinović poznat je po turbulentnoj prošlosti, juče, 9. marta, proslavio je 72. rođendan što je i skromno obeležio u svom domu i jednom objavom na društvenim mrežama.

On je na profilu na Tviteru objavio fotografiju na kojoj pozira dok sedi za stolom u svojoj kući u jednom od retkih izdanja, bez prepoznatljivog modnog detalje - šešira.

- Ko umije njemu dvije je okej, ali 72 je previše, ali šta je tu je, j*** ga, rođendan - napisao je Milic ispd svoje fotografije koju je objavio na Tviteru.

Podsetimo, nakon burnog života on se otarasio se svih poroka, ali nažalost njegova ćerka nije uspela, nakon saznanja da je Maja preminula, a Milić je za medije otvoreno pričao o svojoj borbi sa opijatima.

1 / 4 Foto: Printscreen

Ćerka muzičara Milića Vukašinovića pronađena je u beživotnom stanju 2018. godine, a potom je doživeo još jednu porodičnu tagediju kada je pronađeno takođe beživotno telo njegovog bratanca. On je tada na Tviteru napisao:

- Učim prve akorde pokojnog sina od mog pokojnog brata. Sve sam živo sahranio, majku, oca, sestru, brata, sina od brata i rođenu ćerku, život ti jebem. Bog me valjda čuva za kraj.

1 / 6 Foto: Marina Lopičić

Bonus video:

02:23

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IMITIRAO PEVANJE MAJE NIKOLIĆ: I dalje NE VOLI da je čuje, a PROGOVORIO i o odnosu sa Erom (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.