NAKON ŠTO MU JE PREMINULA ĆERKA, NJENA DECA SU ZAVRŠILA U DOMU! Milić KONAČNO VIDEO svoje oduzete UNUKE!
Foto: prentscreen/facebook/Maja Avdibegović

POTRESNO

NAKON ŠTO MU JE PREMINULA ĆERKA, NJENA DECA SU ZAVRŠILA U DOMU! Milić KONAČNO VIDEO svoje oduzete UNUKE!

Njegovi maloletni unuci, Irfan i Imran, su pet godina u naselju za nezbrinutu decu "Kinder" u blizini Sarajeva.

Objavljeno:

Roker Milić Vukašinović, koji za nekoliko dana obeležava trogodišnji pomen preminuloj ćerki Maji Avdibegović, jučerašnji dan proveo je sa suprugom Suzanom u Sarajevu. Povod njihovog odlaska bili su njegovi maloletni unuci, Irfan i Imran, koji su pet godina u naselju za nezbrinutu decu "Kinder" u blizini Sarajeva.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

Zbog situacije sa korinavirusom, Vukašinović decu svoje ćerke nije video oko godinu dana, a jučerašnji susret bio je prilično emotivan.

„Video sam konačno moje anđele. Zbog mera predostrožnosti nismo uspeli ranije da budemo zajedno, jer u toj ustanovi nisu dozvoljavali. Srce mi je sada puno. Za njih bih život dao. Oni su mi dar od moje ćerke i njihov deda će učiniti sve da budu srećni. Susret je bio jako emotivan. Naravno da je kod Suzane i mene bilo suza radosnica. Posle toliko vremena kad vidiš nekog koga najviše voliš, mora biti emotivno“, rekao je Milić za Nova.rs.

Vukašinović je više puta pokušavao da dobije starateljstvo nad unucima, ali je odbijen jer oni imaju živog oca, odnosno njegovog bivšeg zeta. Deca su majci i ocu oduzeta pre pet godina jer su oni bili proglašeni nesposobnima za odgajanje dece zbog njihovih problema sa narkoticima, pa su socijalni radnici smestili mališane u selo gde im je sve obezbeđeno – hrana, školovanje, briga, nega, zdravstvo… Na pitanje da li je ponovo pokušao da ih uzme sebi, Milić kaže da je to nemoguće zbog zakonske procedure.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

„Deca imaju oca i on ih obilazi redovno. Doduše, nije ni on mogao neko vreme zbog korone. Oni imaju svoje državljanstvo i razne neke stvari koje su sastavni deo tog sistema. Kako meni da daju decu kad imaju živog oca, koji hoće da ih uzme kad se skine s droge? Ja njih nikad nisam, niti ću zaboraviti i uvek ih obilazim. Sutra, i kad ne budu tamo, ja ću ih čuvati“, rekao je Vukašinović i dodao da neće prodavati svoj stan u Sarajevu.

„Nisam razmišljao o tome. Jedino je sigurno da će stan ostati mojim unucima“, rekao je roker.

Podsetimo, Maja Avdibegović krajem jula 2018. godine pronađena je bez svesti u svom stanu u Sarajevu, u 35. godini. Kada je roker saznao tu strašnu vest telefonskim putem, pomislio je da mu se ćerka predozirala jer je bila teški zavisnik na lečenju od narkotika. Međutim, obdukcioni nalazi su utvrdili da je došlo do gušenja prilikom mešanja jake kafe s pojačanom dozom lekova.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.