MILIĆ VUKAŠINOVIĆ I NJEGOVA 24 GODINE MLAĐA SUPRUGA DOŽIVELI SU OGROMAN GUBITAK: Evo kako ona izgleda! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

život ga nije štedeo

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ I NJEGOVA 24 GODINE MLAĐA SUPRUGA DOŽIVELI SU OGROMAN GUBITAK: Evo kako ona izgleda! (FOTO)

Život Milića Vukašinovića obeležili su brojni skandali, a u to vreme osim o venčanju mediji su ga pominjali i zbog loših odnosa sa bivšom partnerkom.

Objavljeno: 20:59h

Pre tačno deset godina „doktor za rokenrol“ Milić Vukašinović, u opštini Zvezdara, u prisustvu užeg kruga porodice i prijatelja, venčao se sa 24 godine mlađom izabranicom Suzanom Vučić.

Poznati roker u to vreme imao je 61 godinu i iza sebe veoma buran životni put, ali u jedno je bio siguran. „Ovo je poslednji put da se ženim“, tvrdio je.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

Zajednički život započeli su u iznajmljenom stanu u Beogradu, odakle se Suzana preselila iz Smedereva i tako, kako je istakao sveže oženjeni Milić, prošlost ostavila iza sebe.

Za kumove i najbliže prijatelje priredili su malu zakusku kod kuće. Suzana je sve sama napravila, kao i svadbenu tortu koju je ukrasila sa dva bela labuda i natpisom „Srećno venčanje“.

Život Milića Vukašinovića obeležili su brojni skandali, a u to vreme osim o venčanju mediji su ga pominjali i zbog loših odnosa sa bivšom partnerkom Ninom Rajković, koju je ostavio posle 13 godina veze.

Tragedija koja je obeležila njegov život

Milić se izvukao iz svih poroka, ali nažalost njegova ćerka nije uspela. Ćerka muzičara pronađena je u beživotnom stanju u njegovom stanu, a on se s tom činjenicom i dalje ne miri.

Nakon što je u julu 2018. godine izgubio ćerku Maju, muzičar Milić Vukašinović otkrio je da je izgubio i bratanca i tada je na tviteru napisao:

"Sve sam živo sahranio majku, oca, sestru, brata, sina od brata i rođenu ćerku, život ti j**em. Bog me valjda čuva za kraj".

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

02:23

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IMITIRAO PEVANJE MAJE NIKOLIĆ: I dalje NE VOLI da je čuje, a PROGOVORIO i o odnosu sa Erom (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.