MILIĆ VUKAŠINOVIĆ I NJEGOVA 24 GODINE MLAĐA SUPRUGA DOŽIVELI SU OGROMAN GUBITAK: Evo kako ona izgleda! (FOTO)
Milić Vukašinović, Foto: Zorana Jevtić

niste znali

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ I NJEGOVA 24 GODINE MLAĐA SUPRUGA DOŽIVELI SU OGROMAN GUBITAK: Evo kako ona izgleda! (FOTO)

Život Milića Vukašinovića obeležili su brojni skandali, a u to vreme osim o venčanju mediji su ga pominjali i zbog loših odnosa sa bivšom partnerkom.

Objavljeno:

Pre tačno deset godina „doktor za rokenrol“ Milić Vukašinović, u opštini Zvezdara, u prisustvu užeg kruga porodice i prijatelja, venčao se sa 24 godine mlađom izabranicom Suzanom Vučić.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Poznati roker u to vreme imao je 61 godinu i iza sebe veoma buran životni put, ali u jedno je bio siguran. „Ovo je poslednji put da se ženim“, tvrdio je.

Zajednički život započeli su u iznajmljenom stanu u Beogradu, odakle se Suzana preselila iz Smedereva i tako, kako je istakao sveže oženjeni Milić, prošlost ostavila iza sebe.

Za kumove i najbliže prijatelje priredili su malu zakusku kod kuće. Suzana je sve sama napravila, kao i svadbenu tortu koju je ukrasila sa dva bela labuda i natpisom „Srećno venčanje“.

Život Milića Vukašinovića obeležili su brojni skandali, a u to vreme osim o venčanju mediji su ga pominjali i zbog loših odnosa sa bivšom partnerkom Ninom Rajković, koju je ostavio posle 13 godina veze.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

Tragedija koja je obeležila njegov život

Milić se izvukao iz svih poroka, ali nažalost njegova ćerka nije uspela. Ćerka muzičara pronađena je u beživotnom stanju u njegovom stanu, a on se s tom činjenicom i dalje ne miri.

Nakon što je u julu 2018. godine izgubio ćerku Maju, muzičar Milić Vukašinović otkrio je da je izgubio i bratanca i tada je na tviteru napisao:

"Sve sam živo sahranio majku, oca, sestru, brata, sina od brata i rođenu ćerku, život ti j**em. Bog me valjda čuva za kraj".

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.