OVAKVO GLASANJE SU SVI ČEKALI! Najluđi IZAZOV do sad je tu: Vi BIRATE KO ĆE BITI ŽENA, a ko MUŠKARAC!
Barovci, Foto: Kurir

hit

OVAKVO GLASANJE SU SVI ČEKALI! Najluđi IZAZOV do sad je tu: Vi BIRATE KO ĆE BITI ŽENA, a ko MUŠKARAC!

Samo vi ćete odlučiti ko će pokušati da se snađe u njemu.

Objavljeno:

Za takmičare rijalitija "Bar" sprema se novi izazov, a odluka je samo vaša.

Rijaliti "Bar" ne samo da je potpuno drugačiji format od rijalitija na koji ste do sada navikli, nego je i pun iznenađenja. Kao svake nedelje, pred takmičarima je novi izazov, a samo vi ćete odlučiti ko će pokušati da se snađe u njemu.

1 / 7 Foto: kurir

Ove nedelje na vama je da izaberete koje takmičare želite da vidite u zamenjenim ulogama. Tačnije, biramo jednog muškarca koji će postati žena, ali i jednu ženu koja će postati muškarac čitavih 24 sata.

Takmičari ne slute šta im se sprema, a kako će se snaći u novom izazovu ostaje nam da vidimo. Do tada glasajte i izaberite pred kim želite da se nađe ovaj zadatak.

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i YouTube! BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.