PRETERALA JE! Sanja je OZBILJAN ALKOHOLIČAR?! Menadžer poludeo kada je video OVO!
Sanja, Foto: kurir

DA LI JE MOGUĆE?

PRETERALA JE! Sanja je OZBILJAN ALKOHOLIČAR?! Menadžer poludeo kada je video OVO!

Sanja nije odolela da ne popije svoju čašu alkohola.

Objavljeno:

Učesnica rijalitija "Bar" Sanja Jakšić uspela je za nekoliko nedelja da se posvađa sa nekoliko cimera, a poslednji u nizu sa kojim je ušla u rat je, ni manje ni više, nego menadžer Nenad Mirković!

Naime, Nenad je posle napornog radnog dana hteo da priredi iznenađenje za barovce, pa je doneo piće kako bi nazdravili. Dok su ga iščekivali u lokalu, Sanja nije odolela da ne popije svoju čašu alkohola.

Nenad Mirković
foto: Kurir televizija

- Je l ovo treba da pijemo? - pitala je Jakšićka i potegla čašicu, a potom je prevrnula.

Baš u tom momentu je Nenad ušao u lokal, a kada je video šta Sanja radi, pala mu je roletna.

- Posle kažeš: "ja nisam alkoholičar"! Ti si ozbiljan alkoholičar i treba da ideš na lečenje! - počeo je da urla Nenad, dok su ostali barovci bili zbunjeni i iznenađeni njegovom reakcijom.

- Imaš 12 kolega i nikoga, ni menadžera, nisi ispoštovala, jer si popila piće pre nas. Sram da te bude i da se sramiš sebe! Šta si ti? Jel sam rekao: "sačekajte svi da popijemo kao tim?" Je l si ti pojedinac ovde? Šta ti glumiš, bre? - drao se Nenad, dok se Sanja pravdala da nije znala.

1 / 5 Foto: kurir

Ipak, menadžer je nastavio da urla na Jakšićku, a potom joj zapretio ratom.

- Ja ću lično da se založim za tebe da dobiješ otkaz! Od sutra će da bude žešća panika! Ti ćeš da budeš prva na mom tapetu! Ti i ja smo u ratu! sram da te bude! - grdio ju je Nenad.

Posle toga, Sanja je počela da plače, pa je nasamo obavila ozbiljan razgovor sa nadređenim.

Šta se dalje događalo i šta je sve menadžer poručio Sanji, te da li su uspeli da izglade odnose, saznaćete večeras u pregledu dana u 22.45 na Kurir televiziji.

Rijaliti BAR
foto: kurir

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:47

Ludi provod, naleti stasti i more suza: Barovci se opustili, čeka vas nezaboravna nova epizoda!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.