SANJA NA STUBU SRAMA! GOSTI PULSA BARA NEMILOSRDNI PREMA UČESNICI: "Zna se šta se radi kada si na poslu"!
Foto: Kurir Televizija Printscreen

rijaliti bar

SANJA NA STUBU SRAMA! GOSTI PULSA BARA NEMILOSRDNI PREMA UČESNICI: "Zna se šta se radi kada si na poslu"!

Zameraju joj na ponašanju!

Objavljeno:

Sanja Jakšić i Nenad Mirković, bar menadžer, imali su žestoku svađu, gde se menadžer razbesneo i žestoko uvredio Sanju.

U lajv prenosu stana barovaca na terasi su pričale Sanja i Ksenija, gde joj je Sanja poverila i rekla kako će joj bar menadžer platiti za sve to. Mada ono našta nisu obratile pažnju je da su bile ozvučene.

Mišel Gvozdenović, bivši učesnik rijalitija, i Deni Boneštaj, pevač, gosti su Pulsa Bara i dali su svoje mišljenje na ovu situaciju.

Mišel Gvozdenović
foto: Kurir Televizija Printscreen

- Najteže je ljudima koji drže i vode ovakve lokale. Ja lično znam već Sanju iz mog lokala. Nisam čuo da je imala problem nekad, ali ovo što čujem ne znam šta bih joj rekao, baš me je razočarala - rekao je Deni Boneštaj.

- Kad si u poslu onda se treba držati posla. Treba zadržati sve za sebe da ne bi nastajao problem. Ovakav razgovor, a znaju da su ozvučeni im stvarno nije trebao - Mišel Gvozdenović.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Rijaliti BAR
foto: kurir

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

1 / 9 Foto: kurir

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:47

Ludi provod, naleti stasti i more suza: Barovci se opustili, čeka vas nezaboravna nova epizoda!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.