SVE JE SPREMNO ZA USELJENJE TAKMIČARA! Voditeljka Jelena Nikolić i menadžer otkrivaju sve detalje Rijaliti Bara!
Foto: Kurir Televizija Printscreen

večeras počinje šou!

SVE JE SPREMNO ZA USELJENJE TAKMIČARA! Voditeljka Jelena Nikolić i menadžer otkrivaju sve detalje Rijaliti Bara!

Novi rijaliti "Bar" počinje večeras na Kurir televiziji!

Objavljeno: 10:20h

Večeras u 20.45. sati počinje rijaliti Bar na Kurir televiziji!

Voditeljka rijalitija Jelena Nikolić i menadžer rijalitija Bar Nenad Mirković otkrili su detalje novog rijaliti programa.

- Mislim da je ovo jedna od mnogih velikih stvari koje će naša kompanija uraditi - kaže Jelena Nikolić za Kurir televiziju.

Rijaliti BAR
foto: Kurir Televizija Printscreen

- Izgubio sam tremu gostujući kod vas na televiziji. Mi ugostitelji smo uvek pod budnim okom. Ovo će biti malo drugačije, jer nas ne gleda jedan čovek, već širok auditorijum - kaže Nenad Mirković.

- Nekako nikada nisi dovoljno pripremljen. Najizazovnije je što ne možeš da predvidiš sve. U Baru će cirkulisati ljudi. Ne znamo njihove reakcije, a takmičari će raditi zajedno i živeti zajedno. Najveći izazov mi je da probam i da sagledavam reakcije. Videćete ko će nam biti 16. takmičar! To vam ne mogu reći - objašnjava Jelena.

Rijaliti BAR
foto: Kurir Televizija Printscreen

- Trebaće nam kovid-propusnice tokom celog dana, najverovatnije. U Baru nema pušenja, imaćemo napolju prostoriju predviđeno za to. Mislim da to neće biti veliki izazov. A ja sam perfekcionista. Pokušavam da sve bude na velikom nivou - kaže menadžer Bara Nenad Mirković.

- Svoje dete Kontrašou ne ostavljam. Mene je teško šokirati, gotovo nemoguće. Naviknuta sam na svašta. Sećam se kada su svi ukućani videli jedni druge to je bilo ovako. Onda sam pogledala dva minuta i bila sam u fazonu - definitivno je spektakl. To sam i očekivala - kaže Kontrakulturna.

Rijaliti BAR
foto: Kurir Televizija Printscreen

- I u svakodnevnom poslu kad se radi sa ljudima uvek se desi neka čarka. Možda neki takmičari nisu svađalice, ali tamo će možda biti. Očekuj i očekivano i neočekivano! Ko menadžer znam koje su potrepštine tamo neophodne, ali ostavićemo to na njima. Od novca koji budu zaradili, plaćaće svoje dažbine. Šesnaestog takmičara nećemo da vam otkrivamo. Gledajte! - kaže menadžer Bara Nenad Mirković.

Epizode BAR rijalitija možete gledati na Kurir.rs sajtu uživo u toku emitovanja radnim danima od 20:45h, vikendom od 20h, svaka epizoda će biti istaknuta i na sajtu za gledanje isto veče nakon premijere.

Zapratite Rijaliti "Bar" i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.