NAJKOMPLEKSNIJI PROJEKAT NA NAŠIM PROSTORIMA! Tim Rijalitija "Bar" broji više od 150 ljudi, BROJNI IZAZOVI!
Foto: Uroš Arsić

novi rijaliti šou!

NAJKOMPLEKSNIJI PROJEKAT NA NAŠIM PROSTORIMA! Tim Rijalitija "Bar" broji više od 150 ljudi, BROJNI IZAZOVI!

Uskoro počinje najnoviji rijaliti šou na Kurir televiziji!

Objavljeno: 07:30h

Najspektakularniji šou u Srbiji, rijaliti "Bar", koji će se od 21. decembra emitovati na Kurir televiziji, jedan je od najkompleksnijih i najzahtevnijih projekata u regionu. Zahvaljujući jedinstvenom konceptu koji podrazumeva da svako ko to želi, može da uđe u rijaliti, ali i da se učesnici slobodno kreću dok ih kamere sve vreme i svuda snimaju, za pripremu ovog programa angažovano je više od 150 ljudi.

Veruje se da će se, kada krene emitovanje, timu pridružiti još minimum sto zaposlenih, što i ne iznenađuje, jer treba ispratiti svaki korak šesnaestoro takmičara. Lokal je od utorka otvoren za gledaoce, a svi koji žele, moći će da svrate na tople napitke, kafe, sokove, alkoholna i bezalkoholna pića.

Rijaliti bar
foto: Nemanja Nikolić

Kada je u pitanju stan u kom će takmičari živeti, on se nalazi u blizini "Bara", a kako kažu u produkciji, učesnici će ga sami plaćati! Upravo zato će morati da se trude da što više ljudi privuku da svrate u lokal baš u njihovoj smeni, kako bi uspeli da sakupe svoj deo za kiriju.

Produkcija je tokom priprema na sve mislila, pa tako i na samu bezbednost, kako učesnika, tako i gostiju. Angažovana je i agencija za obezbeđivanje, tako da će lokal uvek imati fizičku zaštitu koja će sprečiti da dođe do bilo kakve neprijatnosti. Interesantno je da se do sada na audiciju za učešće u najspektakularnijem šouu prijavilo preko tri hiljade kandidata, od kojih je odabrano njih šesnaestoro.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

Rijaliti "Bar" će imati i sjajan voditeljski tim - Jelenu Nikolić, poznatiju kao Kontrakulturna, kao i menadžera lokala Nenada Mirkovića.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.