SESTRA ZADRUGARKE SE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU: Zabranjeno da joj se kaže, pevačica i ne sluti kakva drama se odvija!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

TUŽNO!

SESTRA ZADRUGARKE SE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU: Zabranjeno da joj se kaže, pevačica i ne sluti kakva drama se odvija!

Iako ih kilometri dele jako su bliske!

Objavljeno: 09:35h

Sestra pevačice Sandre Rešić, najstarija ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, već dugo se bori sa kancerom. Međutim, kako navode mediji, njoj se stanje sada pogoršalo.

Amela godinama živi u Americi, a bez obzira na fizičku udaljenost i kilometre koji ih dele, Sandra i ona su veoma bliske.

Kada su Ameli pre četiri godine otkrili rak grla, pevačica je sve vreme bila uz sestru, pomagala joj je, kako psihički tako i finansijski.

Sandra Rešić
foto: Youtube

- Amela je u poslednje vreme baš loše, ali zabranila je da javljaju Sandri jer ne želi da je nervira. Veruje da je ovo samo faza i da će sve biti kako treba. Ona maksimalno podržava sestru, zna da je Sandra puna razumevanja i empatije, pa je posebno boli kada joj govore da je folirant i da sve radi zarad kadra - kaže za "Alo" izvor blizak Sandri, koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 5".

Rešićeva je pre dve godine za medije govorila o sestri i njenoj bolesti.

Sandra Rešić
foto: Youtube

- Sa Amelom sam u odličnim odnosima od malena, tako da sada zajedno prolazimo kroz ovu tešku dramu. Njoj je kancer u remisiji, odnosno povlačenju. To je počelo kao kancer grla, pa se proširilo na štitastu žlezdu, koju su morali da joj izvade, pa su tu malo napravili haos. Kancerogene ćelije su bile slobodne pošto su uklonili štitastu, sva sreća da nije otišlo na pluća. Ali na vreme smo sakupili novac za tri glavne hemioterapije, gde je ona imala strašno gađenje. Ona je bukvalno izgubila kosu za jedan sat. Kontroliše sve tabletama - rekla je Sandra tada.

Podestimo, sandra se skoro žalila zbog neuzvraćene ljubavi Dejana Dragojevića.

1 / 8 Foto: Printscreen/YT/Zadruga Official

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.