ON JE MENADŽER NAJBOLJEG BARA U GRADU, a sada je rešio da RAZOTKRIJE KONOBARE: Neki ne znaju šta je AJNCER
Nenad, Foto: KURIR TELEVIZIJA

hit

ON JE MENADŽER NAJBOLJEG BARA U GRADU, a sada je rešio da RAZOTKRIJE KONOBARE: Neki ne znaju šta je AJNCER

Rijaliti Bar je nešto sasvim novo i drugačije!

Objavljeno: 10:26h

Menadžer "Bara" Nenad Mirković otkrio je sve detalje novog rijaliti programa koji će prema njegovim rečima biti nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima!

U šareni stan pun vedrine uskoro će se useliti 16 takmičara. Dnevni boravak služiće za dogovore i sastanke. U kuhinji će kuvati i praviti jela, ali i pripremati koktela. Sobe su odvojene, na muške i ženske, ali da li će tako ostati, saznaćemo uskoro.

1 / 3 Foto: KURIR TELEVIZIJA

U rijalitiju "Bar" takmičari nisu zatvoreni. Oni mogu slobodno da šetaju, ali ih kamere prate svuda. I po tome je ovaj rijaliti drugačiji.

- Ovo je takav projekat da je uključen veliki broj ljudi. Takav je projekat da je uključen mnogo veliki broj ljudi. Mi ćemo imati takmičare raznih profila. Od onih koji su profesionalci do onih koji ne znaju šta je ajncer. Svima treba dati šansu. Mislim da je ovo najkvalitetnija grupa ljudi - rekao je Mirković.

- Publika može da "interaktuje" sa svojim favoritima. Svi ste dobrodošli u Vlajkovićevu 8. Od svega očekujem veliki spektakl. Biće previše zanimljivo. Ostavićemo publiku u nedoumici, pa neka gledaju - dodao je Mirković.

Novi rijaliti, podsetimo, počinje da se emituje na televiziji Kurir od 21. decembra.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.