POČELO JE ODBROJAVANJE! JOŠ DAN NAS DELI DO POČETKA NAJSPEKTAKULARNIJEG ŠOUA NA BALKANU:Spremite se za RIJALITI BAR
Foto: Promo

novi rijaliti šou!

POČELO JE ODBROJAVANJE! JOŠ DAN NAS DELI DO POČETKA NAJSPEKTAKULARNIJEG ŠOUA NA BALKANU:Spremite se za RIJALITI BAR

U utorak veče počinje novi rijaliti šou proigram na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Najspektakularniji šou u Srbiji, rijaliti "Bar", koji će se od 21. decembra emitovati na Kurir televiziji, jedan je od najkompleksnijih i najzahtevnijih projekata u regionu. Zahvaljujući jedinstvenom konceptu koji podrazumeva da svako ko to želi, može da uđe u rijaliti, ali i da se učesnici slobodno kreću dok ih kamere sve vreme i svuda snimaju, za pripremu ovog programa angažovano je više od 150 ljudi.

Rijaliti "Bar" će imati i sjajan voditeljski tim - Jelenu Nikolić, poznatiju kao Kontrakulturna, kao i menadžera lokala Nenada Mirkovića.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

Uzbudljiv i izazovan format u kom potpuni neznanci žive i rade zajedno, i moraju da prevaziđu svoje razlike u temperamentu i karakteru i udruže snage kako bi Bar što bolje funkcionisao, a oni zaradili za život. Istovremeno moraju da se takmiče i eliminišu jedni druge kako bi se domogli pobedničke titule i vredne nagrade.

Pevačica Zorja Pajić je otpevala naslovnu numeru pod nazivom "Želim", koja je postala himna novog rijalitija i zasigurno će obeležiti spektakularni šou.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.