POSLUŠAJTE KAKO ZVUČI HIMNA NOVOG RIJALITIJA KOJI ĆE ZALUDETI REGION! (VIDEO)
Foto: Emilija Jovanović

premijerno

POSLUŠAJTE KAKO ZVUČI HIMNA NOVOG RIJALITIJA KOJI ĆE ZALUDETI REGION! (VIDEO)

Poslušajte premijerno himnu rijalitija "Bar", koji počinje 21. decembra na Kurir televiziji.

Objavljeno: 17:16h

Sinoć je upriličen koktel povodom početka najuzbudljivijeg rijalitija "Bar" na Kurir televiziji, a upravo je na Jutjub platformi premijerno izašla i himna pomenutog formata.

Pevačica Zorja Pajić je otpevala naslovnu numeru pod nazivom "Želim", koju je zajedno napisala sa svojim suprugom, a nema sumnje da će već sada obeležiti spektakularni šou.

U prilogu ispod poslušajte himnu, a mi s nestrpljenjem očekujemo vaše reakcije i utiske.

Bar počinje 21. decembra i trajaće 3 meseca. Emitovaće se radnim danima od 20.45 časova, a vikendom od 20 časova na Kurir televiziji. Udobno se smestite i uživajte, jer će pred vama biti nikada izvesnija tri meseca.

Uzbudljiv i izazovan format u kom potpuni neznanci žive i rade zajedno, i moraju da prevaziđu svoje razlike u temperamentu i karakteru i udruže snage kako bi Bar što bolje funkcionisao, a oni zaradili za život. Istovremeno moraju da se takmiče i eliminišu jedni druge kako bi se domogli pobedničke titule i vredne nagrade.

Jedna bitna razlika u odnosu na sve ostale formate ovog tipa jeste da takmičari NISU zatvoreni u jednoj kući ili na imanju, već mogu slobodno da se kreću, a rijaliti se snima na čak 3 LOKACIJE.

Rijaliti BAR
foto: Promo

Bonus video:

02:02

EKSKLUZIVNO! Pogledajte kako izgleda stan u kome će živeti učesnici rijalitija Bar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.