MAJA NIKOLIĆ SE OBRATILA MAJCI DEJANA DRAGOJEVIĆA: "Držite se, on je dobro dete!"
Maja Nikolić, Foto: Printscreen Zadruga

podrška

MAJA NIKOLIĆ SE OBRATILA MAJCI DEJANA DRAGOJEVIĆA: "Držite se, on je dobro dete!"

Pevačica došla do Biljane

Objavljeno: 15:50h

Nastup Dejana Dragojevića od pre nekoliko dana i dalje je glavna tema, kao i to što se obratio svima i javno zatražio razvod od supruge Dalile koja je u "Zadruzi" 5 stupila u vezu sa Filipom Carem.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Zadruga

Nakon toga usledeli su komentari podrške stručnog žirija, koji su oduševili Dejana, pa se tom prillikom oglasila i Dejanova majka Biljana, koja je na svom Instagram profilu podelila sliku stručnog žirija i javno im se zahvalila.

- ''Veliki je blagoslov kad te ostavi onaj ko te ne voli.'' Hvala Đoletu Đoganiju na pravoj rečenici u pravo vreme! Hvala takođe kompletnom žiriju na podršci Dejanu. Znači - poručila je Biljana putem svog profila na Instagramu i dodala srce.

Zanimljivo je da je kod Biljane na profil došla i Maja Nikolić, koja je od stručnog žirija na Zadrugoviziji, prva Dejanu dala podršku, i rekla mu da ne zaboravi ko je njegova prava porodica, i što pre da se pomiri sa njima.

- Dejan je zaslužio! Uz njega sam srce. On je dobro dete.. Nažalost, trebalo mu je sve ovo da se osvesti i da se spasi, ali ovo je sve u Dejanovu korist i na spasenje! Ljubim Vas i držite se i budite mi dobro! - napisala je Maja i tom prilikom još jednom podržala Dejana.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.