IMAO JE SOBU GDE JE ZLOSTAVLJAO ŽENE: Nove optužbe na račun Merlina Mensona!
Merilin Menson, Foto: Profimedia

užas

IMAO JE SOBU GDE JE ZLOSTAVLJAO ŽENE: Nove optužbe na račun Merlina Mensona!

Mnoge su žene javno optužile muzičara za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje

Objavljeno:

Muzičar Merlin Menson je u svom stanu u zapadnom Holivudu imao malu, zvučno izolovanu staklenu sobu u koju je zaključavao žene s kojima je izlazio, navodi magazin "Rolling Stone".

Nekoliko osoba koje su hodale s provokativnim muzičarem, čije je pravo ime Brajan Varner, reklo je da je prostor bio "samica koja se koristi za psihičko mučenje žena". Prema tim izvorima, nazivao je "soba za loše devojke".

-Uvek je imao šaljiv, hvalisav ton, rekla je Ešli Voters (Ashley Walters), bivša Mensonova pomoćnica koja ga je tužila za seksualni napad, tvrdeći da je voleo pričati ljudima o sobi.

Menson je i sam spomenuo sobu tokom medijskih istupa, uključujući u intervjuu za "V Magazine" 2011. godine. U maju 2021., Ešli Morgan Smitlajn (Ashley Morgan Smithline), jedna od desetaka žena koje su optužile Mensona za zlostavljanje, rekla je za "People Magazine" da je zaključao u sobu kada ga je razljutila.

Merilin Menson
foto: Youtube

Pevačica Fibi Bridžers (Phoebe Bridgers) u tweetu u februaru rekla je da je, kada je posetila Mensonov dom kao tinejdžerka, jednu od soba nazvao "soba za silovanje", no ona je to tada smatrala samo groznim smislom za humor.

Rajan Braun (Ryan Brown), još jedan Mensonov bivši asistent, takođe je rekao da soba postoji, ali je zanemeo da je ikada vidio ženu zaključanu u njoj.

Mnoge su žene javno optužile Mensona za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje. Evan Rejčel Vud (Rachel Wood) rekla je da je muzičar zlostavljao dok su se zabavljali od 2007. do 2010. Glumica iz Igre prestola Esme Bjanko (Bianco) tužila je Mensona, tvrdeći da je fizički i seksualno napao.

Menson je ranije demantirao optužbe protiv njega, napisavši u objavi na Instagramu u februaru da su nedavne tvrdnje o njemu "užasno iskrivljivanje stvarnosti".

- Moji intimni odnosi su uvek bili u potpunosti sporazumni, rekao je.

Izveštaj "Rolling Stonea" temelji se na 55 intervjua s ljudima koji su poznavali Mensona. Oni su rekli da je muzičar bio u stanju sakriti svoje zlostavljanje iza lika Marilina Mensona koji je stvorio i muzičke industrije koja je podržavala i profitirala od njegove demonske pojave.

Bonus video:

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!
26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media