ISKOČILA KAO IZNENAĐENJE: Evo šta je Marija Šerifović uradila za buduće supružnike!
Marija Šerifović, Foto: printscreen

hit

ISKOČILA KAO IZNENAĐENJE: Evo šta je Marija Šerifović uradila za buduće supružnike!

- Obzirom da sam vam pevala veridbu, moram da vam pevam i svadbu - rekla je Šerifovićeva verenicima

Objavljeno: 15:25h

Marija Šerifović objavila je novi video na svom Jutjub kanalu, u kojem je zabeležila kamerom veridbu mladog para, u kojoj je i sama učestvovala.

Naime, Marija je na početku snimka ispričala da ju je prijateljica zamolila da se pojavi i otpeva pesmu na romantičnom događaju, a ono što je nakon toga saznala ju je oduševilo.

Kako je objasnila, srela je momka u garaži svoje zgrade, koji joj je prišao i rekao da je on mladić koji će zaprositi devojku.

- Meni prilazi momak: "Zdravo Marija, ja sam taj i taj, drugarica te je zvala". Rekoh: "Dobro, pucaj, šta si zamislio". Ja ga pitam: "Gde se to dešava, aman". Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, i da vidimo kako će izgledati ta veridba, ovo će biti zabavno - najavila je Marija.

Potom je sa gitaristom ušla u stan momka, koji je ukrasio celu dnevnu sobu balonima u obliku srca, laticama ruža i svećama. Na ugaonoj garnituri stajao je natpis od ruža, na kojem piše "Udaj se za mene", a Marija i gitarista sakrili su se iza zavese, kako bi iznenadili devojku.

Kada su momak i devojka ušli u stan i kada je ona shvatila šta se dešava, Marija je izašla pred njih i pitala mladića: "Jesi li ti siguran da ovo želiš".

Par se nasmejao, a dečko je nakon toga zaprosio svoju izabranicu.

Marija im je potom otpevala svoje hitove "11" i "Pametna i luda" i poručila paru:

- Obzirom da sam vam pevala veridbu, moram da vam pevam i svadbu. Broj dva, rekla sam, ako neko napravi neko s*anje i ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obeležim. Ja sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim puno sreće i ljubavi i da se volite, i ti mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole - rekla je Marija i oduševila par.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.