UČESNICI ZADRUGE 5 SE SVE PROMENILO NAKON SUPRUGOVE SMRTI: Želi Golubovića za svog ROBA, a Mići da se napije KRVI!
Foto: Sonja Spasić, ATA Images, Nemanja Nikolić

ŠOK

UČESNICI ZADRUGE 5 SE SVE PROMENILO NAKON SUPRUGOVE SMRTI: Želi Golubovića za svog ROBA, a Mići da se napije KRVI!

Tvrdi da bi Kristijan Golubović bio njen rob a Lepom Mići želi da se napije krvi.

Objavljeno:

Olja Ajnfalt Mihovilović, koja se predstavlja kao splitska Vampirica, nova je učesnica "Zadruge 5". Dizajnerka iz Splita šokirala je sve svojom pojavom, a sada je priznala da će se Lepom Mići napiti krvi.

Olja je otkrila da li postoji mogućnost da se zaljubi u "Zadruzi", ali i više detalja o sebi i svom robu Kikiju.

- Vampirice se ne mogu zaljubiti nikako. Ako baš želi da se neko zaljubi u mene, mora da se potrudi, ali ja to ne bih preporučila. Niko ne prođe baš dobro. Ovaj bič je za zloćkaste zadrugare, pa sam ga ponela. Verujem da će to biti opomena za njih i da će se opomenuti. Ja imam svog roba Kikija, jako sam zadovoljna, ulazi sa mnom. Kiki je moj rob, ja sam ga kupila od Drakule u 14. veku i još plaćam kredit za njega, jako je skup - ispričala je Olja.

Vampirica
foto: ATA IMAGES

- U "Zadruzi" smo već imali jednog Kikija, Kristijana Golubovića, koji važi za mačo muškarca. Da li biste njega uzeli za svog roba?

- Ne znam da li će on biti tu, ali u slučaju da bude, to je mnogo lakše. Kad su ista imena, lakše je baratati materijom, ne bi bio nikakav problem - bila je sigurna Vampirica.

Olja je rekla da ne voli da pije mladim momcima krv, pa smo je upitali da li bi onda Lepom Mići pila krv, ukoliko se nađe u Beloj kući sa njom, s obzirom na to da je stariji od nje.

- Mići sam već obećala u jednom klipu da ću mu se napiti krvi. Možda ću ga pretvoriti u vampira - rekla je Olja.

Olja je otkrila i svoju tragičnu priču.

- Suprug mi je umro pre dve godine, stvarno sam ga volela. Radili smo zajedno, imali firmu, bilo nam je super, ali on je umro od karcinoma. To me je dosta promenilo. Iz mene je tada izašao sav taj prkos. Imam dobru misiju, da stvari budu bolje, da Zadruga bude zabavna, a ne agresivna. Želela bih da budem zabavna i da prenesem tu energiju publici. Novu ljubav ne tražim, ali nikad se ne zna. Kada nekoga jako puno volite, ja sam osoba koja ide do kraja. Ja sam odana, ja se svemu jako dajem, transparentna sam, emotivna. Nema dvosmislenosti. Performansi su mi pomogli da iskažem sve što osećam. Ne plačim često, jer sam toliko puta plakala. ne može niko da me uvredi ko mi ne znači. Može da me uvredi neko iz porodice, dete, bliska osoba, na druge sam otporna i mirotvorac - istakla je Vampirica.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.