PRESLIKANI! PRIZNAO SINA TEK POSLE 20 GODINA: Kriminal ga je URNISAO u tom periodu, morao je da KRIJE porodicu!
Kristijan Golubović, Foto: Printscreen

PONOSAN NA LAZARA

PRESLIKANI! PRIZNAO SINA TEK POSLE 20 GODINA: Kriminal ga je URNISAO u tom periodu, morao je da KRIJE porodicu!

Kristijan je objasnio zbog čega je sve moralo ovako da se desi

Objavljeno:

Kristijan Golubović je još tokom boravka u rijaliti programu "Farma" na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek posle 20 godina!

Naime, kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti pa su on i Lazarova majka Danijela odlučili da zbog detetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Kristijanovo ime.

Sanja Stanković, Kristijan Golubović, Miljana Kulić
foto: Printscreen

Stoga je Golubović pre ulaska u "Farmu" otišao u opštinu i priznao očinstvo. Golubović junior nije hteo da se eksponira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući. Naime, Kristijanova bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom posle smrti ćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu.

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posećivao dok je bio u zatvoru. Posle Kristijanovog hapšenja Lazar se nije pojavljivao u medijima.

Kristijan sa sinom
foto: Facebook printscreen

Podsetimo, Kristijan Golubović je prošle godine izašao iz zatvora i potpisao ugovor za ulazak u "Zadrugu 4" u kojoj trenutno i boravi.

Kristijan je godinama u braku sa Ivanom Veljković, koja već 8 godina sama podiže njihovo dete. Par ima ćerkicu Veru, a za njegovu ženu svi kažu da je prava lepotica.

(Espreso / Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.