KAO OD MAJKE ROĐENA! MANEKENKA ŠOKIRALA SVET SLIKAVŠI SE GOLA U 6.oj DECENIJI: "Obuci se, BABA. Očajna si!"
Paulina Poreškova, Foto: Printscreen Instagram/paulinaporizkov

skandal!

KAO OD MAJKE ROĐENA! MANEKENKA ŠOKIRALA SVET SLIKAVŠI SE GOLA U 6.oj DECENIJI: "Obuci se, BABA. Očajna si!"

Eksplicitna fotka sve iznenadila.

Objavljeno:

Čehinja Paulina Poriškova ima 55 godina i oštro odbija da se povinuje trendovima kada je žensko telo u pitanju.

U šestoj deceniji života, ona nema nameru da prestane da objavljuje svoje golišave fotke, jer smatra da je u redu pokazati ženski seksipil i u poznijim godinama, te se ovaj put skinula do gole kože i zapalalila Instagram.

"Obuci se. Ozbiljno, današnje razmišljanje je inspirisano seksi fotografijom Elizabet Harli. Kada sam imala 20 i 30 godina, što sam manje odeće nosila, bila sam popularnija. U mojim četrdesetim, mogla sam da hodam gola bilo gde i dobila bih kaznu za remećenje javnog reda i mira. U pedesetima, počela su poniženja i psovke. ''Obuci se, baba. Željna si pažnje, zar ne? Malo si očajna? Baš si jadna''' napisala je ona i dodala:

"Zašto se aplaudira ženskom seksipilu i nagosti kada je mlada, a to isto je pogrdno kada je zrela žena u pitanju? Zbog muškaraca. Muškarci su biološki programirani da seju svoje seme, a ta reproduktivna vrednost se reklamira kroz mladost. Šta ćemo sa muškarcima koji ne žele decu? Muškarcima koji imaju decu? Muškarcima koji ne žele decu u ovom trenutku? Oni su nerazvijeni. I šta to govori o meni kao ženi, koja treba da dobije potvrdu zbog muškog pogleda? Nesigurnost. Jedino jadno ovde je dozvoljavati drugima da ti određuju prioritet".

Paulina je pridobila veliku pažnju, dobila podršku svojih fanova kao i more lajkova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.