DŽEPNA VENERA! ANA SEVIĆ PRAVA JE BOMBA: Nezapamćena odevna kombinacija RASPALIĆE mušku mašku, NEODOLJIVA je!
Ana Sević, Foto: printscreen

TOP!

DŽEPNA VENERA! ANA SEVIĆ PRAVA JE BOMBA: Nezapamćena odevna kombinacija RASPALIĆE mušku mašku, NEODOLJIVA je!

DŽEPNA VENERA

Objavljeno:

Pre dva meseca, pevačica Ana Sević se porodila i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen partner Danijel Nedeljković dali ime Sena.

Ana oduševljava izgledom nakon porođaja, a sada je najnovijom objavom izazavala brojne pohvale.

Ona je pozirala u sportskom izdanju. Na sebi je imala kratku jaknu i helanke, koje su istakle njene vitke noge, te se mnogi pitaju kako je uspela za tako kratko vreme od porođaja da dovede liniju do savršenstva.

Ana Sević
foto: Instagram printscreen

Inače, Ana je nedavno otkrila da joj je godina iza nas donela najlepši poklon, te da je tokom praznika bila najsrećnija sa porodicom na okupu.

- Ova godina mi je donela najveći poklon - još jednu devojčicu. Uprkos svemu, za mene je 2020. godina bila izuzetno lepa. Planiram da i u novoj godini radim na natalitetu. Nadam se da i drugi razmišljaju tako jer treba imati što više dece. Lorena je oduševljena što je dobila sestru. Ona je čak sestri dala ime Sena. A Daniel je tata za primer, brižan je i dosta mi pomaže. Mogu samo da se zahvalim Bogu na svemu. Lorena, Sena, Danijel i ja ćemo biti sami za Novu godinu i za Božić, ali moramo tako zbog korone - ispričala je Sevićeva.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.