ACA BULIĆ NIJE ŽALIO PARA ZA NEKADAŠNJU LJUBAV: Ana se odmah POHVALILA ROLEKSOM, na ovome joj sve ŽENE ZAVIDE
Aca Bulić i Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

skupoceno

ACA BULIĆ NIJE ŽALIO PARA ZA NEKADAŠNJU LJUBAV: Ana se odmah POHVALILA ROLEKSOM, na ovome joj sve ŽENE ZAVIDE

Bulić je ispunio svoje obećanje

Objavljeno:

Aca Bulić, prva ljubav zadrugarke Ane Ćurić, kojeg je često spominjala tokom poravka u rijalitiju, ispunio je obećanje i obradovao Anu vrednim poklonom.

Naime, Bulić je više puta govorio za medije o ljubavi prema Ćurčićevoj, te jednom prilikom javno obećao da Anu čeka sat marke roleks po izlasku iz "Zadruge".

Sada se Ana oglasila na društvenoj mreži Instagram i pohvalila se da je Aca ispunio obećanje i poklonio joj skupoceni sat.

Aca Bulić, prva ljubav zadrugarke Ane Ćurić, kojeg je često spominjala tokom poravka u rijalitiju, ispunio je obećanje i obradovao Anu vrednim poklonom
Aca Bulić, prva ljubav zadrugarke Ane Ćurić, kojeg je često spominjala tokom poravka u rijalitiju, ispunio je obećanje i obradovao Anu vrednim poklonomfoto: prentscreen/instagram/ ana_curcic_official

- Sat koji ste toliko čekali - napisala je Ana na fotografiji uz emotikon srca.

Dok mnogi prognoziraju da će Ćurčićeva i Bulić dati novu šansu njihovoj ljubavi, on je više puta istakao da je u srećnoj vezi sa drugom ženom, te da, iako ikada neće prestati da gaji osećanja prema Ani, do novog ljubavnog odnosa neće doći.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.