NAŠA NAJPOZNATIJA ROBIJAŠICA POSLE ZATVORA PROMENILA IZGLED: Istina o njenoj PROŠLOSTI šokira, šta je ovo?
Teodora Radojičić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KO SE SEĆA?

NAŠA NAJPOZNATIJA ROBIJAŠICA POSLE ZATVORA PROMENILA IZGLED: Istina o njenoj PROŠLOSTI šokira, šta je ovo?

Dosta se promenila

Objavljeno: 07:55h

Teodora Radojičić bila je učesnica rijalitija, nosila je titulu starlete, snimila i pesmu a onda završila u zatvoru u Beču gde je osuđena na čak 4 godine zatvora, međutim zbog dobrog ponašanja ona je izašla nakon 3 godine.

Teodora je kako ona tvrdi optužena i osuđena i odslužila kaznu za nešto što ona nije učinila:

- Tačno je da sam bila tamo u tom momentu ali za takve neke stvari odgovorna nisam bila, optužena sam za jako teška dela.

Do rijalitija došla sasvim slučajno
Do rijalitija došla sasvim slučajnofoto: Damir Dervišagić

Radojčićeva je u emisiji "Da li sa Dalilom" otkrila i da se ne seća svojih roditelja, jer su je kao malu ostavili babi i dedi:

- Ja se svojih roditelja ne sećam, nas su očuvali baba i deda, deda je ostao na selu baba je u Beogradu živela sa nama, uz roditelje nisam odrasla jer su bili mladi i ludi, požurili su i nisu mnogo razmišljali, rodio se moj brat potom i ja i oni su se razišli. Majka je bila problematičnijeg karaktera, često mi govore da sam na nju povukla, s obzirom da su nam se slične i iste stvari dešavale kroz život pa tako i ovaj moj zatvor, i ona je isto to preživela i isto bila osuđena onoliko koliko i ja osuđena je za isto delo kao i ja, slučajnost ili ne i ona je bila osuđena na 4 godine. Bili smo vrlo mali kad nas je ostavila, ali se ja ne sećam a nisam ni puno pitala jer moji roditelji i njihovi roditelji nisu bili u dobrim odnosima. To je bila tema koju sam osećala da treba da preskočim.

Da li te je ikad zanimalo gde su ti roditelji? - pitala je voditeljka

- Posmatrali su me u školi sa vrstom podmevanja, bili su okrutni i surovi, ja sam se izdvajala dosta od te dece, ali tako je i sad ja sam ista i kao kad sam bila mala, samo je u međuvremenu život učinio svoje. Ja sam nažalost dete koje je odraslo lošijim uslovima od ostale dece, mi smo živeli sa babinom penzijom od 50 eura, ali nikada nisam ništa tražila, i tada kao da sam razumela sve što se dešava. Nisam htela ni novac da uzimam za užinu, ja sam trčala kući da jedem grašak koji je skuvan pre tri dana, mene su sva deca gledala čudno, sve je to meni ostalo u glavi, sa svim tim rupama sam se suočila tek kasnije.

Nosila je titulu starlete, snimila i pesmu a onda završila u zatvoru u Beč,
Nosila je titulu starlete, snimila i pesmu a onda završila u zatvoru u Beč, foto: Damir Dervišagić

Da li si u školi imala druga ili drugaricu koji su videli da nisi finansijski stabilna pa da su ti pomogli, da su ti nekad kupili nešto?

- Bilo je dece koja se donekle saosećala sa mnom, ali mene je to vređalo, nikad nisam volela da me neko gleda sa žaljenjem. Oni su imali sređene porodice, novac ja nisam. Ali bilo je i onih koji su se zezali na moj račun, ali ja nisam dozvolila da to utiče na mene.

- Za mene su stalno govorili da sam prosta, a ja sam neko ko kako je počeo iz svog kraja, tako sam i sedela sa ljudima iz raznih miljea, ljudi vole da etiketiraju.

Kako si došla do toga da uđeš u rijaliti?

- Shvatila sam da nisam više dete, odrasla sam pre mojih vršnjaka, a sve to zbog mojih dečijih kompleksa, to što sam bila siromašna, jednostavno nisam htela da dozvolim da budem i dalje siromašna, rekla sam sebi niko više meni neće da se smeje, kupiću sve što sam želela, i prelazak iz osnovne na srednju ja sam sve to ostvarila. Do rijalitija sam došla sasvim slučajno, to je sve zapisano negde. Dobila sam predlog od poznanika

Teodora Radoičić
foto: Damir Dervišagić

Kako?

- Tako što sam se okrenula ulici, ne bih se na to vraćala, ne bih o tome ali bilo kako bilo nisam radila u pekari, išla sam prečicama kroz život, i to mi je donelo to što sam htela. U tom trenutku meni je bilo lepo i bila sam srećna hranila sam svoju dušu, sada to ne mogu da kažem. Nisam nikad baki otkrila koliko i odakle mi para, ali ona me nikad nije ni pitala, sukob generacija je doveo do toga da ona nije mogla da zna gde je mene život odvuko. Baka je i dalje spremala ručak, prala nam veš, brinula o nama i davala nam je svu ljubav, čak i štedela za nas. Mnogo se trudila ali oko vaspitanja nije mogla mnogo da nam pomogne. Nije bilo nikog da mi kaže "ej to što sada radiš nije pametno".

Teodora danas
Teodora danasfoto: prinstcreen/hypetv

Ja sam nakon rijalitija totalno otišla psihički, imala sam anoreksična, bila sam i u insomniji, jedan dan sam samo došla kod frizerke i rekla šišaj me na ćelavo, ona me je gledala zbunjeno ja sam rekla šišaj i ona je morala, nakon toga mi se užasno slošilo završila sam u bolnici. Meni su doktori predviđali maksimalno šest meseci života, ja sam izgubila kolagen, vene su počele da pucaju, tada su krenule i gradske priče a ja sama.

Jel su oni tada krenuli da pričaju o tome da koristiš narkotike?

- Svašta su pričali, te priče su bile jezive i ne novinari nego moje društvo, poznanici.

Ovako danas izgleda.

Teodora sa Tamarom Đurić posle transformacije
Teodora sa Tamarom Đurić posle transformacijefoto: Printscreen/instagram/tamaradjuric

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Hypetv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.