MARKO OSMAKČIĆ ZA ESPRESO RASTURIO ISTINOM O PODVALI VEKA SA OCEM: Otkrio je TAJNE, više ništa NEĆE BITI ISTO!
Foto: Privatna arhiva

EKSKLUZIVNO OTVORIO DUŠU

MARKO OSMAKČIĆ ZA ESPRESO RASTURIO ISTINOM O PODVALI VEKA SA OCEM: Otkrio je TAJNE, više ništa NEĆE BITI ISTO!

Sada kada se sve sleglo kontaktirali smo Marka i popričali sa njim o svim gorućim temama

Objavljeno:
Lazar Stanušić
  • 6

Velika prašina se digla u medijima kada je pre par meseci Marko Osmakčić napustio Zadrugu.

On je izašao zbog navodne smrti svog oca, a kasnije se ispostavilo da je sve bila velika igra kako bi Marko napustio program u kom je učestvovao.

I nakon izlaska Marko je nastavio da puni naslovne strane, pre svega je je nastavio viđanje sa Viktorijom Mitrović sa kojom je imao skandalozan odnos tokom emitovanja pete sezone.

Sada kada se sve sleglo kontaktirali smo Marka i popričali sa njim o svim gorućim temama.

- Marko, kako si nakon svega?

"Dobro sam. Stvarno sam dobro, bilo je tu svega i svačega, malo pritiska i osude, ali eto nakon svega mislim da se odlično završilo. Trenutno imam dosta obaveza i pravac koji pratim, tako da sve u svemu nije loše."

- Da li su ti se slegli utisci o Zadruzi i kako bi prokomentarisao sopstveno učešće?

"Jesu, slegli su se. Komentar o učešću nije baš najbolji, često mi zna biti krivo što sam se prikazao kako nisam trebao ili onako kako zapravo ja nisam, ali ljudima ne može da se objasni zašto je to tako i da li ima opravdanja ili nema opravdanja, tako da nisam skroz zadovoljan jer se izdešavalo mnogo loših i ružnih stvari, ali opet to je rijaliti, to su skandali, bilo bi dosadno da si miran i onda ne bi valjalo ni to. Bilo je kako je bilo, da sam zadovoljan nisam, ali svakako sada ne mogu ništa da promenim, tako da mi jedino ostaje da sve ovo shvatim kao školu i da se poboljšam u budućnosti."

1 / 3 Foto: Printscreen, Instagram/markoosmakcic

- Publika te je zavolela baš zato što si pravi "veseljak", kako napreduje muzička karijera?

"Tek sam počeo i sve ide onako po planu. Imam par brutalnih projekata koje želim da prezentujem u buduće vreme, imam čak spremne i saradnje i duete, tako da mislim da idem u dobrom pravcu. Uporan sam i ambiciozan što se ovoga tiče, ne planiram da stanem, biće tu svega i idem samo jako."

- Bilo je spekulacija da se viđaš sa Viki, da li ste sada u kontaktu?

"Nije se samo spekulisalo, uhvaćeni smo mi i na par paparaco slika. Istina je, žena je došla i bili smo par dana zajedno, to nisam demantovao jer je to bilo tako. Što se kontakta tiče sada nakon mora i svih viđanja i nismo baš u kontaktu, nismo zajedno, a zašto smo se viđali bolje nemoj ni da me pitate. Dakle, viđali smo se, ali sada više nismo u kontaktu tako da smatram da je to najpametnije nakon svega."

- Da li smatraš da je odluka o abortiranju ispravna i da li bi nešto promenio kada bi vratio vreme?

"Što se te teme tiče ne bih da se izjašnjavam i ne bih da o tome dajem nikakav odgovor. U Zadruzi sam često pričao i šta treba i šta ne treba, i kad treba i kad ne treba, tako da ću ostati suzdržan."

- Pričalo se i da je Stanija raskinula kako bi bila sa tobom, šta je od svega tačno i da li se još uvek čujete?

1 / 2 Foto: Printscreen, Instagram/markoosmakcic

"To je glupost da je raskinula zbog mene, žena radi sve što želi iz svojih interesa i razloga, ja tu nisam bio nikakav faktor što se njene veze tiče. Što se tiče mene i nje, tu smo u super kontaktu, čujemo se s vremena na vreme, ja se znam često javiti i na brzinu pitati za neki savet, tako da smo super i neka tako ostane."

- Balkan je ostao u šoku zbog lažiranja očeve smrti, kako je došlo do toga? Šta ti je najviše zamerio pa je morao tako nešto da uradi?

"Balkan jeste ostao u šoku, ali mnogi to slave i mnogima je to smešno zbog načina kako je to obavljeno. Ocu je smetalo kako sam tamo prezentovan i šta sam radio, zbog tog zatvorenog prostora i tih ljudi, raznih priča i mog sputvanja. Sve što se tamo desilo je njemu smetalo i čovek je jednostavno odlučio da više ne budem ni sekundu duže. To što je napravio većinski ljudi gotive, da budem iskren, govore da smo kraljevi i carevi što se on nečeg takvog setio."

- Da li si se čuo sa Željkom ili Milicom Mitrović, u kavim ste sada odnosima?

"Nisam se ni sa kim čuo, niti sam se čuo sa Velikim šefom direktno. Verujem da nismo ni u dobrim, ni u lošim odnosima, generalno da me Pink ne gotivi, sigurno da me ne gotivi, ali da sam ja sada njima nešto toliko loše uradio da niko od njih ne može da spava čisto sumnjam, tako da se nismo čuli, niti ćemo se verovatno čuti."

- Da li možetemo da te očekujemo u Zadruzi 6 ili u nekom drugom rijalitiju?

"Ne. Ne planiram da idem u Zadrugu, niti mi se ko javio, izdešavalo mi se mnogo toga i sa njima i sa produkcijom, tako da ne planiram. Ne znam šta bi se sad meni trebalo za odštetu dati da bih ja rekao "Wow super, idem ja sada u Zadrugu 6, nastavljamo kao da ništa nije bilo.""

1 / 2 Foto: Profimedia

- Šta je zapravo prava istina o Mateji L. iz Zagreba?

"Toj ženi nikada ništa nije bilo, ne bih puno ni o njoj da pričam zato što sam zamoljen od strane nje i njenih bližnjih da se to više ne spominje i da ona ima mira oko toga. Uglavnom, to je bila prva moja veza i ja sam to tada predstavio kao da je ne znam šta bilo, a ništa nije bilo, dogodile su se svađice i otac se umešao sa jednom, dve poruke i to je cela priča.

- Za kraj, šta bi poručio čitaocima Espreso portala?

"Ispratite moju karijeru, uskoro izlazi moja druga pesma koja se zove: "Aj, lele", tako da biće baš dobrih hitova i imaće još nekih saradnji. Voleo bih da mi ne zamere za ta neka loša dešavanja u Zadruzi, pozdravljam sve čitaoce i to je to."

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za
02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media