ŠOKANTNO! GLEDATELJKA U UŽIVO EMISIJI OTKRILA KAKVE RITUALE DALILA RADI: Ovo ste svi ZAPAZILI!
Foto: youtube/printscreen

šta se dešava?

ŠOKANTNO! GLEDATELJKA U UŽIVO EMISIJI OTKRILA KAKVE RITUALE DALILA RADI: Ovo ste svi ZAPAZILI!

Nastao je muk u studiju!

Objavljeno:

Nakon što je Dalila Dragojević javno prevarila supruga Dejana Dragojevića u rijalitiju "Zadruga" i on zbog toga doživeo nekoliko nervnih slomova, gledaoci pomenutog programa išli su tako daleko da za sve što se dešava okrive paranormalne sile.

Naime, gledateljka se sinoć uključila u emisiji "Zadruga- Narod pita", te rekla da je Dalila "pikirala" Dejana Dragojevića za muža.

- Tanja iz Pirota ovde, dobro veče. Sve što bih pitala Dalilu, znam unapred odgovor 'srce, razum, desilo se'... Ko može da poveruje u njene reči? Jasno je da je ona pikirala njega od samog početka - rekla je gospođa.

- To nije istina, dosta je bilo gluposti - prekinula je Dalila.

- Dalila, ovo nije crni sto - rekla je gledateljka.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: MARINA LOPIČIĆ

- Vi ste zvali u u Šimanovcima, znam odlično o kome se radi. Kritike slušam ako se govore na normalan način - dodala je Dragojevićka.

- On je bio dete kada ste vi započeli vezu - nastavila je gledateljka.

- Ne mogu više to da slušam, a šta sam ja bila? Imala sam 23 godine! Ne mogu više da dozvolim da govorite te gluposti - vikala je Dalila.

1 / 6 Foto: © ATA Images

- Kada ste se vi spojili, to je bio trenutak tvoj i inat možda onom tvom Mladenu, ili želja da stvoriš finu sliku o sebi kao porodične žene... Car je neko ko je pravi muškarac na tebe. Muškarac hvata na silu, žena na manipulaciju, a ti si kraljica manipulacije! Morate da shvatite, da kada rešite da uđete u rijaliti, morate da pazite šta radite i da ćete snositi posledice svega. Nešto sam primetila, Dalila kada mazi muškarca, mazi ga u krug, kao da mu radi po mozgu, a to se koristi u tim navodnim magijama... - nastavila je gospođa, a svi u studiju su prasnuli u smeh.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.