ISPLIVALA ZABRANJENA FOTKA ČEDOMIRA JOVANOVIĆA: Nalazi se IZA REŠETAKA, ima probleme sa ZUBIMA! (FOTO)
Foto: Printscreen

šok

ISPLIVALA ZABRANJENA FOTKA ČEDOMIRA JOVANOVIĆA: Nalazi se IZA REŠETAKA, ima probleme sa ZUBIMA! (FOTO)

On je na pomenutoj slici iza rešetaka, sa čudnim zubima i jako specifičnim izgledom

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavila se čudna fotka Čedomira Jovanovića.

Iako sve deluje kao je neko pokušao da iskaže svoj smisao za humor, verujemo da nikome nije prijatno dok gleda fotku.

On je na pomenutoj slici iza rešetaka, sa čudnim zubima i jako specifičnim izgledom.

Jasno je da je reč o fotošopu, te da fotka nije stvarna.

1 / 5 Foto: Espreso

Inače, od 2020. Čedomir Jovanović je preživljavao pravi medicinski pakao. U periodu od dve godine ovaj do tada zdrav i jak čovek je čak 3 puta bio zaražen Kovidom-19, preživeo je tri teške upale pluća i tri puta je posumnjano da ima rak. Lekari nisu znali šta da rade sa njim i kako da ga leče. Muškarac u punoj snazi koji je do tada skoro svakodnevno trenirao je krenuo da se gasi. Ali ne i njegova želja da preživi. Tu na scenu stupa njegov najveći saveznik, doktor prirodne medicine Milovan Milošević iz sela Dub kod Bajine Bašte.

Naime, nakon silnih muka i lečenja od korone i teških oblika upale pluća, Čedomir u aprilu 2022. godine odlazi u Kotor, po savet lekara. U tom gradu iznenada gubi vid i biva odveden u bolnicu, gde mu je ustanovljeno da je gubitak čula vida uzrokovan visokim pritiskom. U tim neizvesnim trenucima nije ni bio svestan da će se njegov život uskoro promeniti. On je od svojih prijatelja iz Budve čuo priču o deda Milovanu iz sela Dub i njegovoj “Kući zdravlja”. U stanju potpunog očajanja i neizvesnosti, seda u prvi avion i odlazi za Beograd, a onda sa oslabljenim vidom vozi ka svom spasu, Tari. Nikome nije rekao kuda ide, ni ženi, ni deci. On je o tom svom sudbonosnom putovanju rekao sledeće:

- Šta da im kažem? Gde idem? Da kažu da sam poludeo. Vrlo sam bio rezervisan prema svim tim kao nadristvarima, ali i očajan. Inače, moja porodica su lekari, ne polemišem s autoritetima. Jedva odvozim do tamo, celu Taru sam godinama prolazio uzduž i popreko, al' za Dub nisam čuo. Dođem do velike, lepe kuće. Izlazi bakica, ko devojčica u nekim bermudama: "Jesi ti to, Čedomire?" Četrdeset dana sam bio kod njih, došao s jednom slikom života, vratio se s drugom filozofijom života.

1 / 1 Foto: Printscreen

Srpski političar, koji je 9 meseci proveo na izuzetno teškim lekovima, je po pomoć došao potpuno ruiniranog zdravlja. Deda Milovan Milošević je uradio potpuni remont njegovog organizma, a jedna od prvih stvari koju mu je rekao je da ljudi često vode više računa o svojim automobilima, nego o sopstvenom zdravlju i dobrobiti svog tela.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.