FILIP CAR POBEGAO NAKON SUPER FINALA! BACIO SE U AKCIJU, EVO GDE I SA KIM!
Foto: Espreso

opa

FILIP CAR POBEGAO NAKON SUPER FINALA! BACIO SE U AKCIJU, EVO GDE I SA KIM!

Superfinale rijalitija "Zadruga 5" održano je sinoć a pobedu je odneo Dejan Dragojević.

Objavljeno: 12:07h

Filipa su u Šimanovcima dočekali ujak, sestra, kao i najbolji prijatelji Bruno i Josip. A nakon završetka programa Car je otišao upravo sa Josipom i Brunom.

Filip Car se zatim sa svojim najboljim prijateljima smestio u jedan prestonički hotel na Novom Beogradu.

Ono što je zanimljivo jeste da Dalila nije bila sa njim, a da li će se videti kada oboje malo odmore, ostaje da ispratimo. Podsetimo, u intervjuu nakon izlaska iz Bele kuće, Car je rekao da će dati sve od sebe da mu veza sa Dalilom uspe.

Podsetimo, Dalila Dragojević, koja je u rijalitiju "Zadruga" javno prevarila muža Dejana Dragojevića, zauzela je drugo mesto u pomenutom šou programu.

Dalila Dragojević
foto: Nenad Kostić

Dalila je pred milionskim auditorijumom, ali i pred očima svog supruga, koji je sinoć pobedio u "Zadruzi", otpočela turbulentnu vezu sa Filipom Carem.

Sa njenim izborom nisu se složili njeni roditelji Huso i Emina, a Careve i Daliline svađe i tuče šokirale su javnost. Nakon što je izašla iz "Zadruge", Dalila je prespavala u jednom stanu u Beogradu zajedno sa drugaricom Marijanom Zonjić, a onda se pokupila i otišla za Šimanovce.

- Još uvek mi se nisu slegli utisci, celu noć nisam spavala. Razmišljala sam o svemu i čula se sa mojim što mi je bilo najvažnije. Živi su i zdravi što je najbitnije, ostalo ćemo rešavati u hodu. Uskoro ću otići da ih posetim, nakon što završim sa svim obavezama koje imam u Beogradu. Pričala sam sa tatom, nije on ljut na mene već na moju vezu, naravno da nije ponosan na ono što sam radila, na mnoge moje postupke, ali šta da se radi, sve ćemo to izgladiti. Jedva čekam da ih vidim. Znam da mu se ne dopada moj izbor ali šta da radim, ja sam se zaljubila - rekla je Dalila.

- Ne znam šta će biti sa kućom što smo Dejan i ja pravili, nisam stigla o svemu da razmislim. U nju neću ući. Plan mi je da ostanem u Beogradu, naći ću stan da iznajmim i živim ovde, sve mi je još konfuzno. Svakako želim ovde da nastavim biznis i sve. Prošlost ostavljam iza sebe - rekla je Dalila.

1 / 6 Foto: Espreso

Bonus video:

04:28

Filip Car: ja idem svojim roditeljima, a Dalila svojima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.