POZNATOG GLUMCA ZALUDELA 31 GODINU MLAĐA PLESAČICA: Dobio je dete u sedmoj deceniji, ŽIVOT KAO IZ FILMOVA! (FOTO)
Foto: Profimedia

SVE MU SE PREOKRENULO!

POZNATOG GLUMCA ZALUDELA 31 GODINU MLAĐA PLESAČICA: Dobio je dete u sedmoj deceniji, ŽIVOT KAO IZ FILMOVA! (FOTO)

Ona je osvojila njegovo srce!

Objavljeno:

Slavni glumac Džef Goldblum (68) iza sebe ima burnu prošlost, a skrasio se tek u kasnijim godinama života i svoje prvo dete je dobio u 63. godini.

Naime, popularni glumac je prvo bio veoma tajnovit o svom braku sa mlađom suprugom Emili Livingston, ali onda više nije mogao da krije koliko je srećan.

Džef Goldblum
foto: Profimedia

Glumac i muzičar iza sebe ima dva kratka braka iz 80-ih godina, a plesačicu i bivšu gimnastičarku, koja se takmičila na Olimpijskim igrama, Emili je upoznao 2011. godine i ona je 31 godinu mlađa od njega.

Venčali su se 2014. godine i tada je Goldblum progovorio o njihovom upoznavanju, pa je istakao da ga je ljubav prema Livingston celog obuzela.

- Bili smo u teretani "Equinox" na Sanset Bulevaru. Video sam je nasuprot pune dvorane i otišao sam do nje i započeo razgovor - ispričao je glumac koji se zaljubio na prvi pogled.

Supružnici su 2015. godine dobili sina Čarlija Oušna. Džef se srećnom vešću da je u 63. godini prvi put postao otac pohvalio na Instagramu, a posebno ga je obradovalo što mu je dete rođeno 4. jula, odnosno na važan američki praznik Dan nezavisnosti.

Džef Goldblum
foto: Profimedia

Pre toga Džef nikada nije mislio da će imati decu što je svojevremeno otvoreno priznao.

- Nikad nisam bio posebno strastven oko očinstva i nisam to predviđao za sebe. Nemam nećake i nećakinje, nikad pre nisam video nečiji porođaj - ispričao je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.