NEOBORIVI DOKAZI! RASKRINKANA VOJVOTKINJA OD SASEKSA: Objavljen venčani list koji dokazuje da je Megan LAGALA Opru!
Megan Markl i Princ Hari, Foto: AP/ Gareth Fuller

ŠOK!

NEOBORIVI DOKAZI! RASKRINKANA VOJVOTKINJA OD SASEKSA: Objavljen venčani list koji dokazuje da je Megan LAGALA Opru!

Megan je lagala u intervjuu sa Oprom!

Objavljeno:

Jedna od šokantnih izjava Megan Markl u poznatom intervjuu s Oprom Vinfri bila je ona da sa za princa Harija udala čak tri dana pre venčanja i službene ceremonije koju je pratio celi svet, ali sada je u javnost procureo dokument koji jasno dokazuje da je to laž.

Reč je o njihovom venčanom listu, koji je britanski list dobio iz Matične kancelarije. On potvrđuje da su se formalnosti održale 19. maja 2018. godine u dvorcu Vindsor. Službenik koji je sastavio dozvolu za venčanje Megan i Harija kaže da je vojvotkinja očito malo zbunjena oko braka jer je izjavila da su sklopili brak u njihovom dvorištu tri dana pre spomenutog datuma.

Megan Markl
foto: Profimedia

“Žao mi je, ali Megan je očito zbunjena i pogrešno informisana. Nisu se venčali tri dana ranije pred nadbiskupom od Kenterberija. Posebna dozvola koju sam pomagao da sastave omogućila im je venčanje u kapeli Svetog Džordža u Vindsoru, koje se dogodilo 19. maja 2018. godine, koje je video ceo svet i koje je bilo službeno venčanje, koje je priznala engleska Crkva i zakon. Ja pretpostavljam da su ranije možda razmenili neke jednostavne zavete koje su sami napisali i rekli to pred nadbiskupom, ali bila je to verovatno obična proba”, izjavio je bivši službenik kancelarije Stiven Borton.

Megan je zapanjila gledaoce kada je pred Oprom otkrila navodnu istinu o njihovom venčanju.

Princ Hari, Megan Markl
foto: AP/ Gareth Fuller

“Znate, mi smo se zapravo venčali tri dana pre našeg venčanja. To niko ne zna. Zavete koji stoje uokvireni u našoj sobi razmenili smo samo nas dvoje pred nadbiskupom od Kenterberija u našem dvorištu”, izjavila je Megan.

“Bilo je samo nas troje”, dodao je Hari i potvrdio Meganinu izjavu da su zamolili nadbiskupa da ih venča nasamo u njihovom domu, ali Borton je sada medijima potvrdio kako to zapravo nije moguće i objasnio zašto.

Opra Vinfri
foto: Profimedia

“Nisu se mogli venčati u Notingemu jer to mesto nije ovlašćeno za venčanja i nije bilo dovoljno prisutnih svedoka. Nije moguće da na venčanju bude samo troje ljudi, to nije valjana ceremonija. Mislim da je vojvotkinja zbunjena i da nekakva potvrda u obliku zaveta koja stoji na zidu nije službena potvrda o venčanju. Venčanje je održano u kapeli pod uslovima predviđenim Zakonom o kraljevskim brakovima iz 1772. godine. Da bi se mogli venčati, bila je sastavljena i posebna dozvola Kraljice kojom je ona sve odobrila, pa i mesto održavanja venčanja”, izjavio je.

(Espreso / The Mirror / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.