BIO JE OTAC ČETVORO DECE: Razotkriveno kakav odnos supruga pokojnog MANDE ima sa njegovom decom iz prvog braka!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

sve se zna

BIO JE OTAC ČETVORO DECE: Razotkriveno kakav odnos supruga pokojnog MANDE ima sa njegovom decom iz prvog braka!

Naime, paparaco jednog medija uslikao je jednom prilikom Anju dok je uživala u šetnji sa sinom Andrijom i Markom, koga je Manda dobio u prvom braku

Objavljeno: 16:32h

Anja Mandić, supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, oduvek je isticala da joj je porodica na prvom mestu.

Naime, paparaco jednog medija uslikao je jednom prilikom Anju dok je uživala u šetnji sa sinom Andrijom i Markom, koga je Manda dobio u prvom braku.

Anja Mandić
foto: Zorana Jevtić

Glumica je sa decom najpre svratila u apoteku, a kada je obavila sve što je trebalo, društvo je častila sladoledom, a potom ih je odvela na piće u obližnji kafić. Društvo se odlično zabavljalo i ćaskalo u kafiću, a Anja je u jednom trenutku uzele telefon u ruke, pa su glavnu reč za stolom preuzeli Marko i Andrija.

- Anja je oduvek imala dobar odnos sa Mandinom decom iz prvog braka, jer joj je važno da njen sin Andrija odrasta uz braću i sestru. Sva Mandina deca imaju odličan odnos s Andrijom i on je u porodici miljenik jer je najmlađi - ispričao je izvor blizak porodici pokojnog glumca, pa dodao:

- Sa druge strane, i Anja uživa u trenucima koje provodi sa porodicom, a otkako je njen suprug preminuo, ništa se nije promenilo u njenom odnosu sa Mandinom decom iz prvog braka. Njihov odnos je čak postao čvršći i bolji, jer se svi trude da što više vremena provedu zajedno - rekao je tada izvor.

(Espreso / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.