SVI SMO JE VOLELI U ČUVARIMA PLAŽE, DANAS IMA 49 GODINA, ali kako DOBRO IZGLEDA! Pogledajte i sami! (FOTO)
Karmen Elektra, Foto: EPA/Nina Prommer

ne stari

SVI SMO JE VOLELI U ČUVARIMA PLAŽE, DANAS IMA 49 GODINA, ali kako DOBRO IZGLEDA! Pogledajte i sami! (FOTO)

Tada je podsetila koliko je snimanje ponekad bilo i opasno jer su trebali plivati uz morske pse kako bi scena izgledala što uverljivija.

Objavljeno:

Američku glumicu Karmen Elektra dobro poznajemo iz serije "Čuvari plaže" u kojoj je glumila lik Lani McKenzie. Tada je ostavljala bez daha svojim izgledom, a čini se da ni posle 30 godina ništa nije drugačije.

Novim fotografijama na Instagramu oduševila je svojih više od milion pratilaca. Glumica je pre nekoliko dana potvrdila kako bi se rado vratila na male ekrane u "Čuvare plaže".

"Svakako bih ponovno glumila Lani. Potpuno sam za to", rekla je Elektra u jednom intervjuu. Tada je podsetila koliko je snimanje ponekad bilo i opasno jer su trebali plivati uz morske pse kako bi scena izgledala što uverljivija.

Iako su svi pričali kako glumica nije bila u dobrim odnosima sa slavnom koleginicom Pamelom Anderson, ona za nju ima samo reči hvale. "Ona je uvek bila draga prema meni i divim joj se. Mislim da je ona najlepša žena našeg vremena", zaključila je Electra.

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.