ŠTA SE, BRE, OVO DESILO U ADELEJDU?! Novak se prvo povukao, pa se posle prvog seta vratio da igra meč i pobedio!
Foto: EPA/KELLY BARNES

Čudna zbivanja

ŠTA SE, BRE, OVO DESILO U ADELEJDU?! Novak se prvo povukao, pa se posle prvog seta vratio da igra meč i pobedio!

Najbolji teniser sveta je ipak izašao na teren u drugom setu uz dozvolu organizatora

Objavljeno: 08:19h

Svašta se tokom noći, po našem vremenu, dogodilo u Adelejdu!

Novak Đoković je najpre, kako smo i mi izvestili, pred početak egzibicionog meča protiv Janika Sinera, odlučio da se povuče i umesto njega je na teren izašao Filip Krajinović, da malobrojna grupa navijača koja je dobila mogućnost da bude na tribinama na osnovu odluka vlasti i organizatora, ne bi ostala uskraćena za teniski meč.

Novak Đoković
foto: EPA/KELLY BARNES

Međutim, posle prvog seta koji je pripao Filipu Krajinović 6:3, sledi preokret u događajima i u drugom setu Novak Đoković izlazi na teren.

S obzirom da je reč o egizbiciji koja traje dva dana, na molbu srpskog tenisera da ipak igra drugi set, organizatori su izašli u susret i dozvolili mu to, pa je onda on odigrao drugi set protiv talentovanog Sinera i dobio ga 6:3.

1 / 16 Foto: EPA/KELLY BARNES

Tako su u stvari dva srpska tenisera u Adelejdu u stvari igrala protiv Sinera i slavila pobedu, te se takoreći Novak plasirao u finale egzibicije gde će igrati protiv pobedika drugog meča između Rafaela Nadala i Dominika Tima.

Inače, Đoković je najpre odlučio da se povuče zbog žuljeva na šakama, zbog kojih nije mogao lepo da uhvati reket, ali je očigledno posle konsultacija sa svojim fizioterapeutom odlučio da ipak izađe na teren u drugom setu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.