PITANJE JE SAMO DA LI JE BOL PODNOŠLJIV?! Novak je objasnio zašto se prvo povukao, pa onda ipak igrao jedan set!
Foto: EPA/KELLY BARNES

Nije hteo da rizikuje

PITANJE JE SAMO DA LI JE BOL PODNOŠLJIV?! Novak je objasnio zašto se prvo povukao, pa onda ipak igrao jedan set!

Najbolji teniser sveta se najpre izvinio publici zbog celokupne konfuzije koja je nastala

Objavljeno: 08:30h

Novak Đoković odigrao je takoreći prvi set u 2021. godini u okviru egzibicije u Adelejdu na kojoj igra nekoliko najboljih tenisera sveta i teniserki.

Neobične stvari su se zbivale uoči zakazanog meča između srpskog tenisera i talentovanog Janika Sinera. Najpre je Đoković odlučio da se povuče iz meča, pa je umesto njega zaigrao Filip Krajinović.

Novak Đoković
foto: EPA/KELLY BARNES

Međutim, posle prvog odigranog seta, Novak se predomislio i zamolio organizatore da ipak nastupi i oni su mu dozvolili da u drugom setu izađe na teren umesto druga i kolege Krajinovića.

- Izvinjavam se što nisam od početka bio na terenu, morao sam na tretman kod mog fizioterapetua. Nije mi bilo lako da igram, ali to je deo onoga što radim. Profesionalac sam, naučio sam da se nosim sa bolom. Pitanje je samo da li je taj bol podnošljiv ili nije, a kako je Australijan open iza ćoška, nisam želeo previše da rizikujem, ali emocije su me ponele i morao sam da izađem i zaigram - rekao je srpski teniser posle meča.

Novak Đoković
foto: EPA/KELLY BARNES

Inače, Filip je dobio prvi set protiv Sinera 6:3, a istim rezultatom je drugi set dobio i Novak tako da se plasirao u neku vrstu finala ove egzibicije u kome će igrati protiv pobednika meča Rafael Nadal - Dominik Tim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.