GLUMICE ČUVENE SERIJE 25 GODINA KASNIJE: Šarlot se ugojila,Miranda nije više crvenokosa,čekajte da vidite samo KERI
Serija Seks i grad, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

GLUMICE ČUVENE SERIJE 25 GODINA KASNIJE: Šarlot se ugojila,Miranda nije više crvenokosa,čekajte da vidite samo KERI

Popularna Šarlot iz serije "Seks i grad" se znatno promenila u odnosu na vreme kada se snimala serija, no čini se da je Keri potpuno ista kao pre

Objavljeno: 15:44h

Američka glumica Kristin Dejvis (55), koja se proslavila ulogom Šarlot u svetski popularnoj seriji "Seks i grad" je uslikana u šetnji Los Anđelesom.

Naime, slavna glumica je iskoristila sunčano vreme u Kaliforniji i otišla u šetnju po prirodi oko grada.

Šarlot
foto: Profimedia

Šarlot je tom prilikom nosila crnu jaknicu, farmerke i bež "UGG" čizme, a na licu je nosila zaštitnu masku i naočare za sunce.

Popularna glumica je kosu vezala u rep, a fanovi kažu da se ugojila minimum 10 kilograma u odnosu na vreme kada se snimala serija.

Šarlot
foto: Profimedia

S druge strane glumica Sara Džesika Parker (55), koja u seriji tumači ulogu glavnog aktera Keri, se skoro uopšte nije promenila u poslednjih 17 godina, kada je snimljena poslednja 6. sezona serije, ali su primetnije njene bore na licu. No, u telu deluje da se uopšte nije promenila.

Keri Bredšo
foto: Profimedia

Poznato je da će poznate glumice uskoro snimiti novu sezonu serije, ali bez glumice Kim Katral, koja je tumačila ulogu Samante, pa sada fanovi kažu da nova sezona neće imati poentu bez pomenute glumice koja je definisala prvi deo naslova.

Keri Bredšo
foto: Profimedia

Sintija Nikson (Miranda), Sara Džesika Parker (Keri) i Kristin Dejvis (Šarlot) objavile su nedavno na društvenim mrežama tizer za novu seriju koja će se zvati "I tek tako" (And Just Like That).

Miranda
foto: Profimedia

Brojni fanovi su u komentarima Sare Džesike Parker pisali da serija neće biti ista bez Kim Kartal.

Seks i grad
foto: Profimedia

- Samanta nije deo ove priče. Ali ona će uvek biti deo nas. Bez obzira gde smo i šta radimo - rekla je Sara, a fanovi smatraju da se Kim ne pojavljuje u novom poglavlju HBO serije zato što je u svađi upravo sa Sarom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.