DŽENIFER LOPEZ ŠOKIRALA PLANETU: U novom spotu se u 52. GODINI pojavila potpuno GOLA! PRAVA BOMBA! (VIDEO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

kakav prizor!

DŽENIFER LOPEZ ŠOKIRALA PLANETU: U novom spotu se u 52. GODINI pojavila potpuno GOLA! PRAVA BOMBA! (VIDEO)

Spot započinje prizorima u kojima je J. Lo gola i na leđima nosi anđeoska krila, a u prvom planu je njeno savršeno oblikovano telo na kojem joj zavide i mnogo mlađe koleginice

Objavljeno:

Pre nešto manje od dva meseca, Dženifer Lopez na svom Instagram profilu objavila je fotografije na kojima je potpuno gola i dala je tako svojim obožavateljima mali uvid u spot za pesmu "In The Morning".

Spot započinje prizorima u kojima je J. Lo gola i na leđima nosi anđeoska krila, a u prvom planu je njeno savršeno oblikovano telo na kojem joj zavide i mnogo mlađe koleginice.

"Srećna sam i uzbuđena što s vama konačno mogu podeliti spot za pesmu "In the morning". Spot je pun simbolike o mračnoj strani ljubavne veze koja ide u samo jednom smeru. Ne možete nikoga menjati osim sami sebe!!! Neka vaša krila rastu i udaljite se od osoba koje vas ne znaju ceniti" poručila je pevačica na svom Instagramu uz objavljeni spot za novu pesmu.

Ova 51-godišnja pevačica u zadnje vrijeme koristi svaku priliku kako bi na društvenim mrežama pokazala svoje fit telo o kojem se brine svakodnevnim odlascima u teretanu jer osim što tako održava liniju, vežbanje je, kaže, čini srećnom. Vežbanje i zdrava i balansirana prehrana su joj prioritet, ali i uz sve zdrave namirnice i vežbanje i Lopez poput mnogih žena ima celulita kojeg na Instagramu još i uspeva sakriti uz pomoć fotošopa, ali fotografije paparaca snimljene nedavno dok je bila na odmoru pokazuju kako Lopez izgleda kad se ne koristi fotošop.

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.