ŠARLOT IZ SERIJE "SEKS I GRAD" SE OPROSTILA OD KOLEGINICE KOJA JE JUČE PREMINULA: Ovu SCENU svi pamtite, KULTNA
Foto: Profimedia

tuga

ŠARLOT IZ SERIJE "SEKS I GRAD" SE OPROSTILA OD KOLEGINICE KOJA JE JUČE PREMINULA: Ovu SCENU svi pamtite, KULTNA

Objavila je zajedničku scenu iz čuvene serije i poruku završila emotikonom srca.

Objavljeno:

Glumica Kristin Dejvis oprostila se na Instagramu od svoje slavne koleginice Frensis Sternhagen koja je umrla juče u svom domu u Njujorku.

Njih dve glumile su svekrvu i snaju u kultnoj seriji "Seks i grad" i to je bila jedna od brojnih uloga koja je ostala iz glumačke zvezde.

"Upravo sam čula da je slavna Franses Sternhejgen umrla. Živela je divan, ispunjen život i bilo je uživanje raditi sa njom. Moje misli su sa njenom porodicom", napisala je glumica Kristin Dejvis.

Objavila je zajedničku scenu iz čuvene serije i poruku završila emotikonom srca.

Njih dve glumile su svekrvu i snaju u kultnoj seriji 'Seks i grad'
Njih dve glumile su svekrvu i snaju u kultnoj seriji "Seks i grad"foto: Printscreen Instagram/iamkristindavis

Franses Sternhejgen glumila je svekrvu Šarlot Jork od 2000. do 2002. godine. Ta rola donela joj je nominaciju za Emi nagradu. Ostavila je za sobom brojne druge zapažene uloge, poput one u čuvenom filmu "Driving Miss Daisy" pa u serijama "Cheers" (dve nominacije za Emi priznanje), "ER", "Misery".

Franses Sternhejgen dobitnica je dve Toni nagrade, obe u kategoriji glavne glumice ("The Heiress" i "The Good Doctor"). Više puta bila je nominovana za ovo priznanje.

Televizijska publika pamtiće je i po ulozi majke Kire Sedžvik u seriji "The closer". Ostavila je za sobom brojne filmske uloge: "Misery", "Bright Lights", "Big City", "Julie & Julia", "The Hospital" i "1983’s Independence Day". Pre 10 godina uručena joj je Obie nagrada za životno delo.

Glumičin sin Džon Karlin potvrdio je tužnu vest na Instagramu gde je o svojoj majci napisao sledeće: "Frani. Mama. Mama. Franses Sternhejgen. U ponedeljak uveče, 27. novembra, umrla je mirno u svom domu, mesec i po dana pre svog 94. rođendana... Samo napred, Frani. Spušta se zavesa nad životom koji si tako bogato, strastveno, skromno i velikodušno proživela".

Bonus video:

01:33

Matijas Lesor, rođendan, Partizan

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.