PELENE NE MENJA, ALI JE ZATO MILIONER! Vatrena crnka progovorila o SUPRUGU: Neke informacije SIGURNO NISTE ZNALI
Nadica Ademov, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

PELENE NE MENJA, ALI JE ZATO MILIONER! Vatrena crnka progovorila o SUPRUGU: Neke informacije SIGURNO NISTE ZNALI

Nadica kaže da joj ipak pomaže.

Objavljeno: 08:43h

Folk pevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine, a na svet je donela devojčicu Melinu, koju je dobila u vezi sa milionerom Damirom iz Nemačke.

Bračni par organizovao je proslavu rođenja naslednice, a pevačica je bila raspoložena da govori o majčinstvu i kako se snalazi u toj ulozi.

- Pa najlepša jeste, nije najteža, ali teška jeste pomalo, pogotovo za nekoga ko je mlad kao ja. Ali dobro, tu je moja majka, tu je svekrva, pa pomažu - rekla je pevačica.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako njen suprug ne menja pelene ćerkici, Nadica kaže da joj ipak pomaže.

- Pa pelene ne menja, ali ponekad daje dohranu. Stvarno imam pomoć od njega, mislim da je onako tata za primer. Pošto vi muškarci ne volite baš nešto da budete oko bebe, aktivni - rekla je.

02:12

PELENE NE MENJA, MISLIM DA JE TATA ZA PRIMER! Nadica Ademov tokom proslave rođenja otvorila dušu o svom suprugu MILIONERU

Kako kaže pevačica, postoje ove nekoliko imena koje su dolazile u obzir, ali je Nadica ipak odlučila da čerkicu nazove Melina.

- Pa ja sam birala ime. Imali smo više imena, ali ja sam nekako bila za Melinu i vidim da nisam pogrešila jer se to ime stvarno svima dopada.

Bonus video:

00:33

Incident na benzijskoj pumpi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.