NJENE REČI SEKU KAO MAČ! Zorica Marković za Espreso o NAMEŠTANJU PRIČA U RIJALITIJU, a evo i ko je za nju GLUMAC
Zorica Marković, Foto: Nemanja Nikolić

iskreno

NJENE REČI SEKU KAO MAČ! Zorica Marković za Espreso o NAMEŠTANJU PRIČA U RIJALITIJU, a evo i ko je za nju GLUMAC

Poznata pevačica i rijaliti učesnica je progovorila za naš portal o aktuelnim dešavanjima u Eliti

Objavljeno: 14:14h
Ivana Radivojević

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Zorica Marković oglasila se za Espreso prokomentarisala aktuelne teme iz rijalitija Elita.

Na samom početku razgovora Zorica nam je otkrila kako gleda na celokupnu situaciju Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, kao i da li misli da je cela priča nameštena.

- Jaooj, se*e mi se od te priče. Ne znam, ne verujem da je ova priča bila nameštena, ovo ne može da se namesti stvarno. Ja sam bila učesnik i tako nešto ne može da se namesti. Ko može i iz kog razloga da plače i da se kida toliko? Ne znam šta je u pitanju, ali sigurno nije namešteno - rekla je Zorica za Espreso, a onda prokomentarisala navode da će Matora preko svega preći Aniti i pomiriti se sa njom:

Zorica smatra da priče između Anite i Matore nikako ne može da bude nameštena
Zorica smatra da priče između Anite i Matore nikako ne može da bude nameštenafoto: M.M./ATAImages

- Ne znam ja nikada nju nisam mogla da definišem u životu, pa ni sad. Mi jesmo dobro, mislim poštujemo se kad smo tamo, napolju se ne družimo. Ona je uvek imala probleme u svojim vezama, uvek je potpuno isto ponašanje. Ja nemam ništa protiv te populacije, ja uvek govorim tako. Neka ljudi žive, šta mene briga ko je kakav, ako su srećni. Ona treba da izađe iz rijalitija jer je tamo već sedam godina. Ona ne zna napolju da živi, ona je napolju pogubljena. Ona uzme tamo novac, izađe, potroši ga i tako sve u krug, tako je uradila i ovaj put. Prošle godine mi je pričala da je imala neki novac koji je potrošila, da nije uzela stan, to su neke njene priče, ali mislim da ovo stvarno.. U redu, oni tamo žive život, ja ne mogu da sudim, svašta se tamo dešava kao i napolju, ali baš toliko, ne znam..

Jedna od aktuelnijih priča u Eliti jeste odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, a Zorica tvrdi da bivši košarkaš sve glumi.

Zorica Marković smatra da Janjuš sve glumi
Zorica Marković smatra da Janjuš sve glumifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Kakva njihova veza? To je sve glumatanje, ko da veruje Janjušu majke ti? Više mi se povraća od njihovih mesečnica i fejk veza. On se čovek sprda, ima pravo na to. Uvek iste fore, uvek isti fazoni, ponavlja se kao pokvarena ploča prema svim ženama koje padaju na to. Njegovo ponašanje je meni providno, kakva crne emocije sa njegove strane? Oni se grle, valjaju po krevetima, to je sve trenutak. Dopadne se neko nekom, zbliže se, provode vreme i odmah veza, ljubav, ma daj molim te... Koliko smo puta slušali da je on nekoga zavoleo? Šta kog da izgovori ništa ga ne razumem, retko kad osim dve reči "Sad ću ti reći" i "Iskreno", klati se tamo. Svi oni pokušavaju da oponašaju Filipa Cara, to je meni ista priča. Evo ponovo ćemo vrlo brzo gledati Maju Marinković u nekoj ulozi. Ovi novi učesnici se kao nešto muvaju, mislim na mlađe, ovi stariji ništa ne pružaju rijalitiju - rekla je Zorica za Espreso, pa otkrila ko joj se sviđa od rijaliti učesnika:

Pevačica otkrila koji učesnici Elite su ostavili utisak na nju
Pevačica otkrila koji učesnici Elite su ostavili utisak na njufoto: Ana Paunković

- Meni se sviđa onaj učesnik Predsednik kao komentaror. Mali Uroš je iritantan svima jako, ali je zanimljiv. Bojana mi je perfektna.

Markovićeva nam je i otkrila i kako gleda na učešće Maje Marinković u ovoj sezoni.

- Maja je kroz rijalitije jako obogatila vokabular u smislu materije i suštine. Njenim stavom može da fascinira neke nove učesnike. ali opet sve isto radi i sve isto vrti u krug.

Zorica o učešću Milene Kačavende
Zorica o učešću Milene Kačavendefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je reč u Mileni Kačavendi, Markovićeva smatra da je Milena sve ispičala na početku rijalija i da više tema nema,

- Ništa ona, nema više priča o Ani Čurčić sve je ispričala, ne znam šta bi sa onim mrtvim verenikom, to mi je mnogo morbidno. Ona sad može samo da nasrće na druge, vidim da je postala mnogo agresvina. Ona je sve ispucala i sad sedi i misli da je bitna i ništa. Ona sa frizurom, oblačenjem i stavom mene podseća na Ćurčićku - izjavila je Zorica za naš portal.

Markovićeva otkrila da li je u kontatku sa Anom Ćurčić
Markovićeva otkrila da li je u kontatku sa Anom Ćurčićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Za sam kraj Zorica nam je otkrila u kakvu su odnosu ona i Ana Čurčić.

- Ta priča je vrlo kompleksna što se tiče njihovih života i uopšte tih nekih relacija ko god da je u pitanju. Njena tema je bila aktivna u rijaltiju, ja sam bila pristuna i koncept tamo te priče je bio da može da se uključi ko želi da komentariše normalno. Ja sam samo bila uz nju što bi bila u napolju uz nekoga kome je teško. Nakon izlaska ona mene žena nikad nije uvredila. Ni ona, ni ovaj ni onaj, svi koji su u toj priči spomenuti ili su imali neke uloge koje mene sada ne zanimaju, niti njihovi statusi. Ali mene niko nikada nije uvredio. Kad se jave za običan normalan ljudski razgovor bez rijaliti priče "Kako si", "Šta radiš" "Jel si dobro", priča sređuje svoj život što je meni okej, to traje. Ne vidim razloga da narodu nas dve intersantne napolju, ali ajde. Mislim generalno da na javnoj sceni nema tema, svi isti likovi se vrte u krug. Ja sam se povukla, stvarno mi je sve dosadilo, normalno živi svoj život - završila je Zorica za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.