OBRT! AMBER HERD ULOŽILA ŽALBU NA PRESUDU!
Foto: Profimedia

ne smiruje se!

OBRT! AMBER HERD ULOŽILA ŽALBU NA PRESUDU!

Saga se nastavlja!

Objavljeno:

Prošlo je više od dva meseca otkako je glumica Amber Herd izgubila suđenje protiv bivšeg supruga Džonija Depa, ali ona ne prestaje sa pokušajima da situaciju preokrene u svoju korist.

Rešila je da nastavi dalje borbu protiv slavnog glumca, pa je zvanično podnela žalbu na presudu, kako prenose strani mediji.

Herd je unajmila i novi tim advokata „Ballard Spahr“, koji će ubuduće da vodi ceo slučaj protiv njenog bivšeg supruga i njegove tužbe za klevetu.

Uz glumicu je na prvom mestu Dejvid L. Akselrod, a zatim i Džej Vard Broun, koji su prethodno branili "Njujork Tajms" u toku ove godine zbog tužbe za klevetu koju je podigla političarka Sara Palin.

U saopštenju za medije advokati su istakli da im je ovaj slučaj značajan, jer se "upravo radi o onome za šta se oni i bore", piše "E!News".

"Apelacioni sud će, uvereni smo, odraditi posao kako treba. Ovde neće biti reči ni o čijoj popularnosti, niti će takve stvari imati bilo kakvu ulogu u priči", naglasili su advokati, dok je Amber, kako se navodi, najavila i nove dokaze protiv Džonija Depa.

Kada je u pitanju njen prethodni advokatski tim, Ben Rotenborn će nastaviti da predstavlja Amber, ali kao saradnik, dok će Ilejn Bredehoft izaći iz njenog tima.

"Ovo je sjajno vreme za predaju štafete", istakla je ona za pomenute medije.

1 / 6 Foto: Printscreen/youtube/AsmongoldClips

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.