KONAČNO GOTOVO! Presudu je čekao CEO SVET: Evo ko je POBEDIO!
Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ

kraj

KONAČNO GOTOVO! Presudu je čekao CEO SVET: Evo ko je POBEDIO!

Džoni i Amber završili suđenje

Objavljeno: 21:33h

Sud u Virdžiniji (SAD) svakog časa treba da sopšti zvaničnu presudu u slučaju Džoni Dep i Amber Herd.

21.24. Džoni Dep nije kriv!

21.10 Čitanje presude kasni zato što su porotnici zaboravili ispuniti obrazac za naknadu štete. Odmah su krenula nagađanja da se iz toga može naslutiti da su presudili u korist Deppa koji id Heard nije tražio odštetu.

21.03 Zanimljivo je to, da analitičari tvrde da bi, ukoliko ne bude bio proglašen krivim, Amber Herd mogla da proglasi bankrot jer, kako pretpostavljaju, neće imati novca da isplati svog bivšeg partnera.

1 / 6 Foto: Profimedia

21.00 U 15 časova, prema lokalnom vremenu u Viržiniji je počelo značino saopštenje presude.

Porota je danas, 1. juna, u toku dana, saopštila da je donela presudu u tužbi Džonija Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, koja je svedočila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata.

Šta je prethodilo slučaju?

Depova i Herdova veza počela je pre više od jedne decenije i na kraju se pretvorila u ono što je izgleda bio otrovan brak. Par se razveo 2016. godine, ali je nastavio da se bori na sudu zbog članka koje je Herd napisala za Vašington post 2018. godine, u kojem je opisala preživljavanje porodičnog nasilja - ne pominjući Depa po imenu.

Dep ju je tužio za 50 miliona dolara odštete i negira da je ikada bio fizički nasilan prema Amber. Amber je tužila Depa za 100 miliona dolara i tvrdila da je bila nasilna sa Depom samo u samoodbrani ili odbrani svoje mlađe sestre.

Kako se slučaj odvijao, društveni mediji su postali prepuni zvučnih zapisa, dokaza i snimaka iz sudnice. Dep je proveo četiri dana svedočeći.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.