ALEKSANDRA AMBROSIO ZAPALILA BUDVU! Viktorijin anđeo MAMILA PROVOKACIJOM na plaži, niko nema BOLJE TELO! (FOTO)
Foto: instagram/printscreen

opa!

ALEKSANDRA AMBROSIO ZAPALILA BUDVU! Viktorijin anđeo MAMILA PROVOKACIJOM na plaži, niko nema BOLJE TELO! (FOTO)

Slavna menekenka je u dobrom društvu u Budvi

Objavljeno:

Svetski poznata manekenka Alesandra Ambrozio uživa u Crnoj Gori u jednom luksuznom hotelu, obilazi noćne klubove i provodi se za sve pare.

Ona je na Instagramu objavila i da je posetila nastup Seke Aleksić, a okačila je i fotografije sa plaže u kupaćem kostimu.

Zavodljive fotografije objavljivala je od jutra do večeri, pa se sasvim sigurno dobro provodi s obzirom na to da je u velikom društvu.

Čuvena manekenka poznata je po svojoj savršenoj građi, a proslavila se kao model čuvenog brenda donjeg veša Victoria's Secret. Alesandra je još jednom pokazala neverovatnu figuru pozirajući na plaži u Budvi.

Brazilska lepotica se izležavala u plićaku Jadranskog mora, a na sebi nosi bikini.

Donji deo je zlatne boje, a ove mikro gaćice otkrivaju njene zategnute trbušnjake i vitke noge, kao i njen bronzani ten.

Trenutno se Alesandra zabavlja sa kolegom, modelom Ričardom Lijem, s kojim je primećena kako se ljubi na plaži ove nedelje. Alesandra je potvrdila svoju romansu sa Ričardom kada su primećeni na romantičnoj večeri u februaru 2021.

Ranije je bila u vezi sa italijanskim modnim dizajnerom Nikolom Odijem, koji je sa svojom sestrom Karlotom osnovao brend Alanui.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.