DVA PUTA USTAO IZ MRTVIH! ISPLIVALI NAJINTIMNIJI DETALJI SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: Jeza će vam proći kroz kožu!
Majkl Džekson, Foto: Profimedia

kralj popa

DVA PUTA USTAO IZ MRTVIH! ISPLIVALI NAJINTIMNIJI DETALJI SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: Jeza će vam proći kroz kožu!

"Kralj popa" ostavio je iza sebe mnogo nerazjašnjenih pitanja

Objavljeno:
  • 14

Majkl Džekson umro je 25. juna 2009. godine, u svom krevetu, nakon što je uzeo preveliku dozu propofola koji nije smeo da ima kod sebe. Imao je 50 godina.

1 / 6 Foto: Profimedia

I trinaest godina posle njegove smrti i dalje se priča o tome kakav je on, zapravo, bio, zašto je pošto-poto želeo da pobeli kožu, šta se dogodilo u njegovoj čuvenoj "Nedođiji", da li je istina da je seksualno uznemiravao decu...

Velike kontroverze i polemiku izazvao je dokumentarni film o mračnoj strani Majkla Džeksona, pod nazivom: "Leaving Neverland: Michael Jackson and Me". U njemu, Vejd Robson i Džejms Sejfčak, sada odrasli ljudi, govore o tome kako ih je Džekson seksualno iskorišćavao dok su bili dečaci.

Kritičari su za taj film rekli da je ne dokumentarac već pravi horor

"Dva dečaka koja su postala Džeksonovi "posebni drugari" preživela su, u najmanju ruku, pakao", samo je jedna od kritika filma.

Ispovesti dvojice zlostavljanih dečaka, koji su sada već odrasli ljudi, bile su toliko potresne i detaljne, da su organizatori festivala u hodnik ispred bioskopske sale postavili psihologe i savetnike za žrtve zlostavljanja, za slučaj da nekome od publike treba pomoć.

Između ostalog, oni su rekli da je Majkl Džekson seks "plaćao" nakitom i drugim poklonima, i da je sa jednim od njih upriličio i navodno venčanje na svom ranču, po kojem je film i nazvan.

Robson, koji je u međuvremenu postao poznati koreograf, do detalja je opisao kako ga je Džekson terao da se skine go i postavi na sve četiri, a zatim masturbirao pored njega. Robson, i Sejfčak zlostavljanje su trpeli od sedme do 14. godine života. Posle toga su postali "prestari" za Džeksona.

Posle emitovanja filma, porodica Majkla Džeksona podnela je tužbeni zahtev i zatražila odštetu od čak 100 miliona dolara.

Ovo, nažalost, nisu jedine priče i svedočenja o nastranom ponašanju Majkla Džeksona, nesumnjivo jednim od najvećih muzičkih talenata i muzičara (pevača) svih vremena.

Žalosno je to što je njegov celokupni muzički opus, spektakularne pesme koji su postali vanvremenski hitovi, "pao" u senku ovakvih optužbi i svedočenja o seksualnom iskorišćavanju maloletnika.

Ocrnili su ga čak i kum njegove dece i bivša zaposlena u "Nedođiji"

Majklov prijatelj i kum njegove dece, glumac Mark Lester, ispričao je jednom prilikom da je Džekson nedeljama pred smrt pio šest boca vina dnevno.

Edrijen Mekmanus, nekadašnja kućna pomoćnica u "Nedođiji", imanju u Kaliforniji, koje je bilo u vlasništvu Majkla Džeksona, ispričala je jednom prilikom da je tokom 90-ih godina dva puta pronalazila "Kralja popa", klinički mrtvog, potpuno paralisanog i predoziranog lekovima.

Majkl Džekson
foto: Profimedia

"Majkl nije bio pop heroj, već osoba sa mnogo problema u glavi, depresivni narkoman, manipulator poremećenog i demonskog uma. I dan danas imam košmare jer sanjam tu prokletu Nedođiju," rekla je nekadašnja kućna pomoćnica Majkla Džeksona.

Autopsijom je utvrđeno da je Džekson bio "hodajuća apoteka", da je dnevno gutao najmanje po šaku lekova, i da je bilo pitanje vremena kada bi mu srce samo otkazalo od takvog života.

"Kralj popa", kako su ga zvali (i dalje ga zovu), ostavio je za sobom troje dece, Majkla "Princa", Paris i Princa, čiji je nadimak "Ćebence". Prvo dvoje dece dobio je iz braka sa medicinskom sestrom Deborom Rou, dok identitet surogat-majke koja je rodila mlađeg sina nikada nije otkrio.

Bonus video:

Magnetik bend na Sunčanim skalama predstavio pesmu Laž
08:51

Magnetik bend na Sunčanim skalama predstavio pesmu Laž

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media