OVE ZVEZDE JE DROGA DOKRAJČILA! Život iz snova im pretvoren u HOROR I TRAGEDIJU: Raspali se za sve pare! (FOTO)
Foto: Profimedia

završili tragično

OVE ZVEZDE JE DROGA DOKRAJČILA! Život iz snova im pretvoren u HOROR I TRAGEDIJU: Raspali se za sve pare! (FOTO)

Bili su idoli i miljenici nacija , a od njih je ostalo samo sećanje i skandali.

Objavljeno:

Pod njenim uticajem svi se suočavaju sa bezizlaznim i teškim krajem. Oni su imali sve, mladost, bogatstvo moć ali sve im je to tako brzo oduzela. Oni su možda i najbolji primeri kako droga brzo uzima danak i kako uništava život.

Njihove karijere su prebrzo završene, kao i životi mnogih mladih zvezda u usponu. Bili su idoli i miljenici nacija , a od njih je ostalo samo sećanje i skandali.

Hit ledžer
foto: Profimedia

1. Hit Ledžer Ovaj glumac je brzo doživeo slavu, ali prerana smrt ga je odvela u nepovrat. Australijski glumac je rođen 4. aprila 1979. godine, nakon prvog filma postao je abnormalno popularan i ređao je uloge za ulogom.

Poslednja uloga koju je tumačio bila je uloga Džokera u Betmenu. Preminuo je 22. januara 2008. u Njujorku.

2. Mindi Mekredi Mindi Mekredi je bila popularna amrička kantri pevačica. Pojavila se 1995 godine i bila aktuelna do smrti 2013. godine. Snimila je 5 albuma, a neke od njenih pesama su postale kultne.

1 / 6 Foto: Profimedia

Majkl Džekson Majkl Džekson je bio jedna od najintrigatnijih ličnosti američke pop kulture. Performer, muzičar, biznismen imao je sve to poželi. karijeru je započeo sa 11 godina u porodičnoj grupi Jacksons 5. Pevao je i nastupao sa brojnim popularnim izvođačima.

Ostao je upamćen po obilju pesama koje se i danas slušaju i po ekscentričnom životu. On je ujedno i prvi afroamerički pevač koji je stekao jaku popularnost na MTV. Preminuo je 2009. godine.

Kurt Kobejn Kurt Kobejn je legendarni frontmen grupe Nirvana koja je mnogo uticala na razvoj grandž muzike. On je bio duhovno središte benda, a kao izrazito lep momak postao je brzo popularan. Ogromnu slavu koja ga je brzo obgrlila je teško prihvatao.

Izvršio je samoubistvo 1997. godine.

Denis Rodman je poznati bivši američki košarkaš, igrao je na poziciji niskog krila i krilnog centra. Preko košarke je postao popularan pa je počeo da se pojavljuje i u filmovima. Sedam puta je proglašen za najboljeg igrača lige i dva puta za odnrambenog igrača godine.

Miša Barton
foto: Profimedia

Miša Barton je bila model, američko - britanska glumica i karijera joj je tekla uzlaznom putanjom. Debitovala je u sapunskoj operi ‚‚All My Children", pojavila se i u čuvenom filmu ‚‚Notting Hill".

Rođena je u Londonu a glumom je počela da se bavi već od osme godine. Prted njom su bili brojni izazovni i teški zadaci. Do 2006. godine bila je pod budnim okom medija, kada počinje da se povlači iz javnosti.

Vitni Hjuston je bila izuzetno popularna američka pevačica, glumica i model. Prema Ginisovoj knjizi rekorda ona je pevačica sa najviše osvojenih nagrada. Posle Eltona Džona ona je pevačica sa najviše pesama na Bilbordovoj listi pesama. Preminula je 2012. godine u Kaliforniji.

Vitni Hjuston
foto: Profimedia

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.